Επίσημη Παρουσίαση της μάρκας BMW i στην «Παπαδόπουλος Α. Ε.».

Λάρισα. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο 2 Απριλίου η επίσημη παρουσίαση της μάρκας BMW i, στις εγκαταστάσεις της «Παπαδόπουλος Α. Ε.», στη Λάρισα.

Η «Παπαδόπουλος Α.Ε.», μέλος του Επίσημου Δικτύου Εμπόρων της BMW, MINI, BMW Motorrad, αποτελεί πλέον Επίσημο Αντιπρόσωπο και Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή των μοντέλων BMW i. Η επέκταση της συνεργασίας του BMW Group Hellas με την «Παπαδόπουλος Α. Ε.», όσον αφορά στην αντιπροσώπευση της μάρκας BMW i, σηματοδοτεί και την έλευση της ηλεκτροκίνησης στη Λάρισα, αλλά και στην Κεντρική Ελλάδα γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η φιλοσοφία και η στρατηγική της μάρκας BMW i, καθώς και τα καινοτόμα προϊόντα της: To ηλεκτρικό BMW i3 και το Plug-in Hybrid Sports Car BMW i8.

Η Διοίκηση της «Παπαδόπουλος Α. Ε.» υποδέχθηκε πλήθος κοινού στις εγκαταστάσεις της, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους -εκφράζοντας παράλληλα και την ικανοποίηση και την υποστήριξή τους στο νέο εγχείρημα- ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων κ. Νικόλαος Καλτσάς, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος του Δήμου Τρικκαίων κ. Γιάννης Κωτούλας, ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ, εκπρόσωπος της e-Trikala A. E., καθώς και πολλοί πολιτειακοί και επιχειρηματικοί παράγοντες της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές καινοτομίες των μοντέλων BMW i, τη σημαντικότητα και τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, αλλά και να ζήσουν μια μοναδική οδηγική εμπειρία με το ηλεκτρικό BMW i3.

Τα μοντέλα BMW i είναι πλέον διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις της «Παπαδόπουλος Α. Ε.», ώστε το ευρύ κοινό να γνωρίσει την καινοτόμο φιλοσοφία και κατασκευή τους, αλλά και να βιώσει την πρωτοπορία τους, μέσω δοκιμαστικής οδήγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της «Παπαδόπουλος Α. Ε.» στον αριθμό: 2410 851800.

 

Παπαδόπουλος Α. Ε.
Επίσημο Μέλος του Δικτύου Εμπόρων BMW / ΜΙΝΙ / BMW Motorrad
Επίσημος Αντιπρόσωπος BMW i
6ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων
Τ. Κ.: 41500 Λάρισα
Τηλ.: 2410 851800
www.bmw-papadopoulos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.