ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Την Τετάρτη η παρουσίαση έκθεσης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ παρουσιάζει την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 18:00, την «Έκθεση ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2019 για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Την έκθεση θα σχολιάσουν οι: Στέλιος Πιτσιόρλας, αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Χρήστος Σταϊκούρας, τομεάρχης Οικονομίας Ν.Δ. και Βουλευτής Φθιώτιδας και Φίλιππος Σαχινίδης, γραμματέας Τομέα Οικονομικών ΚΙΝ.ΑΛ και πρώην υπουργός Οικονομίας.

Σκοπός της έκθεσης είναι να συμβάλει στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του επιχειρηματικού περιβάλλοντος την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα.

Η Έκθεση του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για το 2019 διαρθρώνεται σε τρία διακριτά μέρη:

Στο πρώτο μέρος επιχειρείται ένας απολογισμός της δεκαετούς κρίσης μέσα από την ανάλυση των επιπτώσεων στο μακροοικονομικό περιβάλλον της ελληνικής οικονομίας.
Στο δεύτερο μέρος αναδεικνύεται η επίδραση της κρίσης στη διάρθρωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Στη συνέχεια αναλύονται τα αποτελέσματα έρευνας γνώμης που διεξήγαγε το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με τη Marc σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Το τρίτο μέρος της Έκθεσης έχει ως αντικείμενο την πρόσβαση των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.