Τροπολογία για διατήρηση του σήματος λειτουργίας των ξενοδοχείων και χωρίς ΑΕΠΟ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τροπολογία που επιτρέπει τη λειτουργία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων λύνοντας προβλήματα με το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας (Ε.Σ.Λ.), κατέθεσε η κυβέρνηση.

Με την τροπολογία:

διατηρούν το Σήμα Λειτουργίας τα ξενοδοχειακά καταλύματα ακόμη και αν από τα δικαιολογητικά τους λείπει η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ), αρκεί να έχουν καταθέσει αίτηση στην αρμόδια περιβαλλοντική αρχή ή να καταθέσουν εντός τεσσάρων μηνών. Για την προσκόμιση της ΑΕΠΟ δίνεται περιθώριο δύο ετών.

δίνεται Ειδικό Σήμα Λειτουργίας σε υφιστάμενα κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα που διέθεταν Σήμα Λειτουργίας αλλά ανακλήθηκε λόγω έλλειψης ΑΕΠΟ, υπό τον όρο να έχουν καταθέσει αίτηση στην αρμόδια περιβαλλοντική αρχή ή να καταθέσουν εντός τεσσάρων μηνών. Για την προσκόμιση της ΑΕΠΟ δίνεται περιθώριο δύο ετών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.