Πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει

Έχεις χωρίσει πρόσφατα αλλά το έχεις μετανιώσει και θες οπωσδήποτε την πρώην σου να γυρίσει πίσω; Αυτό μπορεί να γίνει πιο εύκολο για εσένα αν ακολουθήσεις κάποια μικρά βήματα.

Παρακάτω θα δούμε πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει.

Πριν πάρεις την απόφαση βέβαια ότι θες να την κάνεις να γυρίσει πίσω, υπάρχουν κάποιες βασικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις στον εαυτό σου με ειλικρίνεια για να ξέρεις από τι βάση ξεκινάς και αν οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου η όχι.

Για παράδειγμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το αν χωρίσατε φιλικά η με έντονο καβγά. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ο χρόνος που έχει περάσει από τη μέρα του χωρισμού.

Πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει πίσω σε εσένα

Στη συνέχεια θα δεις χρήσιμες συμβουλές για το πως να κάνεις την πρώην να γυρίσει.

Όπως είπα και παραπάνω παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο ο λόγος του χωρισμού.

Αν χωρίσατε άσχημα λόγω μιας σοβαρής διαφωνίας τότε θα πρέπει από εκεί να ξεκινήσετε για να λυθεί το θέμα και μετά να δείτε αν μπορείτε να είστε ξανά μαζί.

Αν χωρίσατε φιλικά, γιατί απλά είχατε κουραστεί, περνούσατε μια δύσκολη περίοδο η λόγω απόστασης τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα.

Αν έχεις κάνει ένα μεγάλο λάθος όμως και έχει πληγωθεί τότε καταλαβαίνεις ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις.

Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας είναι ο χρόνος και θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή. Αν είναι πολύ πρόσφατο τότε το καλύτερο είναι να αφήσεις λίγο τα πράγματα να ηρεμήσουν για να σκεφτείτε και οι δύο πιο ψύχραιμα. Πάρε τις αποστάσεις σου και όταν είσαι σίγουρος και έτοιμος σχεδίασε το πλάνο της επιστροφής.

Πώς να την ξεχάσω αν δεν ευνοούν οι καταστάσεις

Αντίθετα αν έχει περάσει πολύς καιρός δεν είναι καλό το διάστημα. Αν δεν είχατε επικοινωνία για αρκετό διάστημα μπορεί να έχεις λείψει και σε εκείνη, αλλά μπορεί και να έχει προχωρήσει η να της αρέσει η ζωή που κάνει σαν single.

Και τώρα έρχεται η πιο σημαντική ερώτηση: Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να είστε ξανά μαζί;

Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και ψύχραιμα, να μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά και αν όλα δείχνουν στο όχι, τότε πρέπει να προχωρήσεις ξεκάθαρα.

Extra tips για το πως να κάνεις την πρώην να γυρίσει

Παρακάτω θα δεις επιπλέον tips για το πως να κάνεις την πρώην να γυρίσει πίσω.

Σε αυτό το σημείο χρειάζεται λεπτότητα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Το καλύτερο θα ήταν να βρεις μια σημαντική αφορμή για να της τηλεφωνήσεις.

Αν πάρεις τηλέφωνο και την ρωτήσεις απλά τι κάνει κατά 90% η συζήτηση θα λήξει λίγα λεπτά μετά, χωρίς να υπάρξει καμία ουσιαστική εξέλιξη.

Το καλύτερο σενάριο είναι να την ρωτήσεις για την ζωή της, για κάποια εξέταση η για μια δουλειά.

Και αν έχεις να μιλήσεις καιρό μαζί της, προσπάθησε να πάρεις χρήσιμες πληροφορίες από τον περίγυρο της, ώστε να ανοίξετε μια κουβέντα και να κυλήσει ομαλά αυτή η συνομιλία.

Εκεί λοιπόν που θα έχετε μια ωραία κουβέντα τηλεφωνικώς η μέσω μηνυμάτων, πρότεινε της να βγείτε για έναν καφέ.

Ναι είναι δύσκολο να το πεις, αλλά να θυμάσαι πως εσύ είσαι αυτός που προσπαθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση και για αυτό εσύ θα πρέπει να κάνεις αυτό το αποφασιστικό βήμα.

Ούτως η άλλως αν σκεφτείς τι έχεις περάσει με αυτήν την γυναίκα και πόσες στιγμές έχετε μοιραστεί δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση.

Φυσικά το κατάλληλο μέρος για να βρεθείτε είναι ένας χώρος που θα μπορείτε να συζητήσετε. Μπορείς να προτείνεις και κάποιο από τα στέκια σας, για να γίνει ακόμα πιο συναισθηματικό ραντεβού.

Αν λοιπόν δεχτεί αυτό το ραντεβού και συναντηθείτε, θα πρέπει και εδώ να είσαι πολύ προσεκτικός και να χειριστείς το θέμα σωστά.

Δείξε ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις ότι καινούργιο συμβαίνει στη ζωή της και μείνε καλός ακροατής, χωρίς να μιλάς για τον εαυτό σου.

Αν όλα είναι θετικά ξεκίνα να μιλάς για τις όμορφες στιγμές που περνούσατε μαζί, ρώτησε την αν θυμάται διάφορα περιστατικά της κοινής σας ζωής και αν σε όλα αυτά ανταποκρίνεται θετικά τότε μπορείς να της πεις ότι θέλεις να αποκτήσετε περισσότερες κοινές εμπειρίες.

Αφού όλα έχουν κυλήσει καλά ως εδώ και έχετε συζητήσει πολλά θέματα, μπορείς να της πεις ότι θα ήθελες να ξαναβγείτε. Αν απαντήσει θετικά τότε είσαι πολύ κοντά.

Αν όμως την δεις να διστάζει, σε καμία περίπτωση μην πιέσεις τις καταστάσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.