«Αν κάτι μου συμβεί, θα φταίει…»

Μητέρα 3 παιδιών χάθηκε λίγες μέρες μετά τη δυσοίωνη πρόβλεψη

Μια μητέρα 3 παιδιών από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ εξαφανίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου έπειτα από το μήνυμα που έστειλε στους συγγενείς της, ενημερώνοντάς τους για τις δυσκολίες της ζωής της και κατηγορώντας τον άντρα της ως ύποπτο αν της συνέβαινε κάτι.

«Αν κάτι μου συμβεί, θα φταίει ο Λάρι», είπε η Maya Millete στην οικογένειά της κατά τη διάρκεια ταξιδιού στις αρχές της χρονιάς. Η γυναίκα αναφερόταν στον σύζυγό της, Larry Millete, όπως αποκάλυψε συγγενής στο δίκτυο Fox News.

Η Maya χάθηκε μερικές μέρες αργότερα, στις 7 Ιανουαρίου. Εκείνη τη μέρα είχε μάλιστα προγραμματισμένο ραντεβού με τον δικηγόρο της για να βγάλει διαζύγιο, όπως αποκάλυψε ο οικογενειακός δικηγόρος Billy Little.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα που ερευνά την υπόθεση δεν έχει βρει ωστόσο κάτι ύποπτο στην εξαφάνιση της γυναίκας. «Έχουμε ανθρώπους που παραμένουν σημαντικοί μάρτυρες στην εξαφάνισή της», δήλωσε στο Fox ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Eric Thunberg, ισχυριζόμενος πως οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ο σύζυγος υποθέτει πως η γυναίκα του εξαφανίστηκε γιατί ήθελε λίγο χρόνο μόνη. Η αστυνομία ωστόσο ισχυρίζεται πως εκείνος έχει σταματήσει να συνεργάζεται με τις Αρχές.

Ο κουνιάδος της Maya, Richard Drouaillet, είπε πως κατηγόρησε τον άντρα της για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. «Πρέπει να με ακούσεις, φταίει αυτή, φταίει αυτή», δήλωσε ο Drouaillet ότι του είπε ο Larry.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.