Απίστευτη ιστορία: Δεν ρώτησε ποτέ γιατί η κόρη του έχει άλλο χρώμα

Δεν πρέπει να υπάρχει πιο τρανή απόδειξη της αγάπης ενός πατέρα στη Βρετανία. Οι γονείς της Georgina Lawton, Jim και Collette, ήταν και οι δύο λευκοί, αλλά ο πατέρας της δεν ρώτησε ποτέ γιατί το δέρμα της κόρης του ήταν μαύρο…

Μόνο μετά το θάνατο του συζύγου της, Jim Lawton η μητέρα, Colette, ομολόγησε ότι η 28χρονη σήμερα Georgina ήταν το αποτέλεσμα της σχέσης μίας βραδιάς, γράφει η Daily Mail. Ίσως το πλέον φοβερό της υπόθεσης είναι πως η ίδια η Georgina μέχρι να μάθει την αλήθεια πίστευε ότι ήρθε στον κόσμο λευκή και με τα χρόνια κάτι άλλαξε στο χρώμα του δέρματός της.

Από την πρώτη στιγμή της γέννησης της κόρης του ο Jim Lawton δεν αντέδρασε αρνητικά, ούτε καβγάδισε με την σύζυγό του για το διαφορετικό χρώμα του παιδιού.Και οι δύο γονείς ήταν λευκοί, ενώ η Georgina, με τα σφιχτά κατσαρά μαλλιά της, και τα τεράστια καστανά μάτια της, ήταν αναμφίβολα μαύρη.

«Πάντα με αγκάλιαζε τρυφερά χωρίς να με ρωτήσει ποτέ κάτι σχετικό με το σκούρο χρώμα του δέρματός μου», αναφέρει η 28χρονη πλέον Georgina στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της με τίτλο «Raceless», αντλώντας από τη γνώση ότι οι γονείς της την αγαπούσαν άνευ όρων.Από την πλευρά της, η μητέρα της 28χρονης, η Colette Lawton, ένιωθε πάντα ντροπή και τρόμο, όπως ομολογεί. Ήξερε ότι το μωρό ήταν το αποτέλεσμα «one night stand» με έναν μαύρο μπάρμαν σε μια παμπ στο Shepherd’s Bush.

Δεν είπε σε κανέναν γι’ αυτό το μυστικό λόγω και της αυστηρής Ιρλανδικής Καθολικής ανατροφής της – μέχρι και τον πρόωρο θάνατο του Jim, σε ηλικία 55 ετών, από καρκίνο το 2015.

O Jim δεν αμφισβήτησε ποτέ γιατί η κόρη του φαινόταν εξωτερικά τόσο διαφορετική από τους δύο γονείς της.

Η απάντηση στην εύλογη απορία που δημιουργείται είναι μία και μοναδική: Η αφοσίωση στην οικογένεια και κυρίως η αγάπη προς το μονάκριβο παιδί του!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.