Αποκαλύψεων συνέχεια για τη δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της μέσα στο σχολείο

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση που διατηρούσε η 28χρονη Μπρίτανι Ζαμόραμε έναν 13χρονο μαθητή, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε κάνει σεξ μαζί του μέσα στην τάξη και μάλιστα μπροστά σε άλλο μαθητή της.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα δήλωσε ένοχη για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης και της προσβολής δημοσίας αιδούς με την εκτέλεση ακόλαστης πράξης, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 30 χρόνια.

Η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα την εφημερίδα Arizona Republic, την ώρα που η 28χρονη δασκάλα έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή της μέσα στην τάξη, ήταν «παρών» και ένας συμμαθητής του. Σε άλλες, δε, περιπτώσεις, η Ζαμόρα άγγιζε σεξουαλικά το αγόρι, ενώ ήταν παρόντες όλοι οι υπόλοιποι μαθητές της τάξης.

Σύμφωνα με τα λόγια του 13χρονου, οι δυο τους αντάλλασσαν γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, γυμνές φωτογραφίες και «ραβασάκια» μέσα στην τάξη.

Σε αυτά αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Μαθητής: Σκέφτομαι τις σέξι σέλφι σου.

Ζαμόρα: Ωωω μωράκι, μακάρι να ήσουν εδώ μαζί μου.

Μαθητής: Σε θέλω μωρό μου, πότε μπορούμε να… ξανά;

Ζαμόρα: Σε θέλω τόσα άσχημα. (…) Κάθε μέρα μου φαίνεσαι όλο και πιο σέξι.

Μαθητής: Θέλω να σε… άσχημα. Οι φορές αυτές δεν μου ήταν αρκετές. Από τη μαγνητοφωνημένη κατάθεση στις Αρχές, προέκυψε επίσης πως η δασκάλα άγγιζε τον μαθητή της στο γραφείο της, προσποιούμενη πως έψαχνε κάτι στο συρτάρι, ενώ η υπόλοιπη τάξη είχε αναλάβει κάποια άσκηση.

Από φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το αγόρι έδινε στη δασκάλα του χαρτάκια, ένα εκ των οποίων έγραφε «είσαι σέξι». Ο 13χρονος αποκάλυψε επίσης πως έστελνε γυμνές του φωτογραφίες στη Ζαμόρα κι εκείνη του είχε «απαντήσει» με μία που φορούσε εσώρουχα και ακόμη μία που ήταν ολόγυμνη.

Η σχέση δασκάλας – μαθητή για κάποιον καιρό περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων, ώσπου ένα βράδυ που το αγόρι βρισκόταν στους παππούδες του, η δασκάλα του έστειλε μήνυμα, ρωτώντας τον «αν θα μπορούσε να περάσει και να του δείξει πόσο τον αγαπούσε».

Έτσι, το 13χρονο αγόρι έφυγε κρυφά από το σπίτι και συνάντησε την 28χρονη στο αυτοκίνητό της, όπου πάρκαρε στην άκρη του δρόμου και άρχισαν τα προκαταρκτικά ώσπου τους διέκοψε ένα τηλεφώνημα από τον… σύζυγό της.

Παρ΄ όλα αυτά, η Μπρίτανι έκανε το ίδιο και το επόμενο βράδυ, όπου και ολοκλήρωσαν τη σχέση τους, την οποία του είχε ζητήσει να μην αποκαλύψει σε κανέναν. Το αγόρι όμως, είπε όλα όσα γίνονταν σε έναν συμμαθητή του.

Λίγο καιρό μετά, η δασκάλα κράτησε τα δύο αγόρια στο διάλειμμα με την πρόφαση κάποιας εργασίας και ζήτησε από τον συμμαθητή του θύματος να… κρατάει τσίλιες ώστε να μην τους καταλάβει κάποιος. Έπειτα έκανε σεξ με τον 13χρονο, με τον άλλο μαθητή παρόντα!

«Απλώς το έκαναν. Ήταν πολύ άβολο» ανέφερε το παιδί στους αστυνομικούς.
Από την πλευρά του ο 13χρονος ισχυρίστηκε πως η Ζαμόρα ποτέ δεν έκανε κίνηση για να του την «πέσει».

Σάλος με τις αποκαλύψεις
Σοκαριστικές ήταν οι αποκαλύψεις που είδαν, με τη μορφή χιονοστιβάδας, το φως της δημοσιότητας για τη δράση της 27χρονης πρώην πια δασκάλας Brittany Zamora από την Αριζόνα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με νέα στοιχεία για την ανήθικη δράση της ανώμαλης δασκάλας, έξι μόλις εβδομάδες πριν από τη σύλληψή της, η διεύθυνση του σχολείου όπου εργαζόταν είχε λάβει μια καταγγελία για ανάρμοστη σχέση της με έναν άλλον μαθητή!

Το σχολείο ωστόσο φέρεται να έκανε τα… στραβά μάτια, με αποτέλεσμα η 27χρονη να συλληφθεί τελικά στο τέλος Μαρτίου, κατηγορούμενη ότι έκανε τρεις φορές σεξ με 13χρονο μαθητή της, τη μία φορά μάλιστα μέσα στην τάξη.

«Αν η διεύθυνση του σχολείου είχε κάνει σωστά τη δουλειά της ο γιος μας ίσως να είχε γλιτώσει», ισχυρίζονται οι γονείς του τελευταίου θύματος της Brittany, αφού οι καταγγελίες που είχαν γίνει στο σχολείο περίπου ενάμιση μήνα πριν από τη σύλληψή της, έκαναν λόγο για «εξωσχολικά ραντεβού» της 27χρονης με ένα άλλο ανήλικο μαθητή της.

Σε έρευνα ωστόσο που έκανε η διεύθυνση του σχολείου, είχε μεν διαπιστωθεί κάποια… συμπάθεια στο εν λόγω αγόρι, ωστόσο δεν υπήρχαν άλλα αποδεικτικά στοιχεία για ανάρμοστο ερωτικό δεσμό, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι να περιοριστούν απλώς σε μια σύσταση.

Οι γονείς του 13χρονου που αποτέλεσε το επόμενο «θύμα» της Ζαμόρα σκέφτονται έτσι τώρα να υποβάλουν μήνυση κατά του σχολείου, αφού άφησε απροστάτευτο το γιο τους.

Υπενθυμίζεται ότι σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση μιας 27χρονης δασκάλας με ανήλικο μαθητή της στην Αριζόνα των ΗΠΑ – «Έκανε ένα λάθος, δεν της αξίζει να διασυρθεί» είπε στους γονείς του παιδιού ο σύζυγός της, ικετεύοντάς τους να μην καλέσουν την αστυνομία – Η «αχόρταγη» Zamora είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες της και σε άλλον μαθητή!

Μιλώντας σε τοπικό Μέσο της μικρής πόλης Goodyear όπου διαμένουν, οι γονείς του αγοριού αποκάλυψαν ότι ο παιδικός έρωτας και σύζυγος της Brittany Zamora, Daniel, τούς τηλεφώνησε προκειμένου να τους ικετεύσει να συγχωρήσουν τη γυναίκα του και να μην την καταγγείλουν στην αστυνομία, δίνοντας διαστάσεις στο θέμα.

Λίγο νωρίτερα, οι γονείς είχαν ανακαλύψει έκπληκτοι και σοκαρισμένοι πως τα ακατάλληλου περιεχομένου μηνύματα που εντόπισαν στο κινητό του γιου τους, (χάρη σε μία εφαρμογή που τους ειδοποιούσε για ανάρμοστες λέξεις – κλειδιά σε sms που λάμβανε) προέρχονταν από τη δασκάλα του.

Παρά τους ισχυρισμούς του Daniel ωστόσο πως η γυναίκα του «έκανε ένα λάθος» για το οποίο δεν της άξιζε να διασυρθεί και να τιμωρηθεί, οι γονείς του μικρού αποφάσισαν να την καταγγείλουν στο διευθυντή του σχολείου.

Η 27χρονη, η οποία φέρεται να πρόσφερε στοματικό και ολοκληρωμένο σεξ στο μαθητή της τόσο εντός, όσο και εκτός του σχολείου Las Brisas Academy όπου εργαζόταν, τελικά συνελήφθη, αφού ο διευθυντής ενημέρωσε τις Αρχές.

Σύμφωνα με το βαρύ κατηγορητήριο, η Zamora φέρεται να έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου.

Μια φορά μάλιστα αποπλάνησε το μικρό μέσα στην τάξη, ενώ σε άλλο τους «ραντεβού», του έκανε στοματικό σεξ μέσα στο αυτοκίνητό της.

Το αγόρι πάντως φαίνεται πως είχε «ερωτευτεί» τη δασκάλα, αφού σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τής έστελνε και ο ίδιος ερωτικά μηνύματα, ζητώντας της να βρεθούν για να κάνουν σεξ. «Θέλω και άλλο», φέρεται να της έστελνε, με τη Zamora απαντά: «Το ξέρω μωρό μου. Σε θέλω και εγώ κάθε μέρα χωρίς όριο. Αν μπορούσα να παρατήσω τη δουλειά μου και να κάνω σεξ μαζί σου όλο το 24ωρο, θα το έκανα»!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το αγόρι κατέθεσε στις Αρχές ότι η «σχέση» του με την 27χρονη ξεκίνησε όταν εκείνη άρχισε να φλερτάρει με τους μαθητές της διαδικτυακά, σε ένα chat που είχε φτιάξει για τις ανάγκες του μαθήματος, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ένα ακόμη αγόρι βρήκε το θάρρος να καταγγείλει πως όχι μόνο είχε δει τη δασκάλα του να κάνει σεξ με το συμμαθητή του, αλλά μετά είχε λάβει και ο ίδιος γυμνές φωτογραφίες της!

Η Zamora απολογήθηκε στον ανακριτή σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, ζητώντας να επιστρέψει στον άνδρα της. Κάτι που μάλλον θα αργήσει αν αναλογιστεί κανείς πως τη βαραίνουν 10 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και μία για διαμοιρασμό άσεμνου υλικού σε ανήλικο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.