Έδειξε τη βιαιότητα της σύγκρουσης η νεκροτομή στην Μαρία και στον Γιώργο-Τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί των σορών του 21χρονου Γιώργου Αθανασίου και της 20χρονης Μαρίας Κελασίδου, που σκοτώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην λεωφόρο Στροβόλου, στη Λευκωσία. 

Όπως διαπιστώθηκε από τη νεκροτομή που διενήργησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος της 20χρονης Μαρίας, επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης και νωτιαίου μυελού. Όσον αφορά το θάνατο του 21χρονου Γιώργου, επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση σώματος και ζωτικών οργάνων.

Το νήμα της ζωής των δύο νέων, κόπηκε νωρίς και άδικα, γύρω στις 22:45 το βράδυ της Κυριακής, όταν η άτυχη Μαρία έχασε τον έλεγχο του οχήματός που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να περάσει πάνω από διαχωριστική νησίδα και να συγκρουστεί με όχημα που ερχόταν εξ αντιθέτου, με οδηγό 47χρονη.

 

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, το όχημα της 20χρονης, στο οποίο συνοδηγός ήταν ο 21χρονος, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, με την οροφή του οχήματος να καταπλακώνει τις δύο μπροστινές θέσεις.

Από τη σύγκρουση, τόσο η 20χρονη όσο και ο 21χρονος εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος και για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Ακολούθως, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό τους.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκοψαν την κυκλοφορία και άρχισαν έρευνες, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι και τα δύο θύματα έφεραν ζώνη ασφαλείας. Παρόλα αυτά, οι Αρχές απηύθυναν έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Στο μεταξύ, η οδηγός του άλλου οχήματος, τραυματίστηκε ελαφρά και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.