Είχε το πτώμα του 6χρονου γιου της στο πορτ μπαγκάζ

Μια μητέρα στη Μινεσότα των ΗΠΑ, συνελήφθη για την δολοφονία του 6χρονου γιου της, που φέρεται ότι σκότωσε και μετά έκρυψε το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Η 28χρονη Τζουλίσα Τάλερ συνελήφθη όταν οι Αρχές εντόπισαν ίχνη αίματος στο εσωτερικό και έψαξαν το όχημα. Ο πατέρας του Έλι, Τόρι Χαρτ, είχε προχωρήσει σε πολλαπλές καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας της 28χρονης, αλλά αγνοήθηκαν από τις δικαστικές Αρχές, σύμφωνα με τη nypost.

Παρά τις καταγγελίες, στην 28χρονη μητέρα δόθηκε πλήρης κηδεμονία του 6χρονου, μόλις δέκα ημέρες πριν ανακαλυφθεί το πτώμα του.

H αρραβωνιαστικιά του πατέρα, Τζόσι Τζόσεφσον είπε στο Fox9 ότι το δικαστήριο απέτυχε δίνοντας το αγόρι στην μητέρα παρά τα θέματα ψυχικής υγείας και χρήσης ναρκωτικών. «Όσο κι αν φωνάξαμε, μας αγνόησαν», είπε. «Ανεξάρτητα από το πόσα προειδοποιητικά σημάδια υπήρχαν».

Δικαστικά έγγραφα δείχνουν επίσης ότι αρκετοί κοινωνικοί λειτουργοί ανησυχούσαν για την ψυχική υγεία, τις ασταθείς συνθήκες διαβίωσης και το ποινικό μητρώο της 28χρονης. Ο Τόρι Χαρτ δεν μπορούσε να έχει επαφή με τον γιο του μέχρι τις αρχές του 2021 λόγω των προσπαθειών της 28χρονης να τον αποκλείσει από τη ζωή του, σύμφωνα με ανάδοχη μητέρα του αγοριού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.