Έπαθε καρδιακή προσβολή και την έσωσε ο γάτος της

Ένας ήρωας γάτος κατάφερε να σώσει την ζωή της ιδιοκτήτριάς του, χτυπώντας με δύναμη το στήθος της, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Η κίνηση αυτή του ζώου αποδείχθηκε σωτήρια για την γυναίκα.

Η 42χρονη Σαμ κοιμόταν και στις 4.30 τα ξημερώματα ο γάτος της Μπίλι κατάφερε να την ξυπνήσει. Γρήγορα η Σαμ συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να κουνήσει το σώμα της και είχε έναν έντονο πόνο στη δεξιά πλευρά της. Τότε κάλεσε τη μητέρα της Κάρεν για βοήθεια.

Η Σαμ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Νότιγχαμ. Εκεί οι γιατροί της είπαν ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή στον ύπνο της και τότε η Σαμ κατάλαβε ότι ενέργειες του γάτου, της έσωσαν τη ζωή. Είπε ότι ένιωθε καλά όταν πήγε για ύπνο, προσθέτοντας ότι δεν είχε κάποια ενόχληση όσο έπαιζε έξω με τα σκυλιά της.

«Ξαφνικά ξύπνησα τις πρώτες πρωινές ώρες ιδρωμένη και δεν μπορούσα να κουνηθώ», είπε. «Ο Μπίλι ήταν στο στήθος μου και νιαούριζε δυνατά στο αυτί μου. Νιαούριζε πολύ, πραγματικά δεν το κάνει ποτέ, κοιμάται όλη μέρα και όλη νύχτα, αυτή είναι η ζωή του», είπε η Σαμ η οποία πρόσθεσε ότι ο Μπίλι δεν είναι γάτος της αγκαλιάς.

«Χαίρομαι που με ξύπνησε. Ποιος ξέρει αν είχα σηκωθεί χωρίς αυτόν, θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν χειρότερα για μένα. Ήμουν μούσκεμα από τον ιδρώτα και είχα πολύ άσχημο πόνο στην πλάτη, ενώ η δεξιά μου πλευρά ένιωθα ότι ήταν πολύ βαριά. Δεν μπορούσα να την κουνήσω. Δεν μπορούσα να σηκωθώ και ζαλιζόμουν όταν σηκώθηκα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Καλέσαμε το 999, αλλά μας είπαν ότι θα έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες για ασθενοφόρο, οπότε με μετέφερε στο νοσοκομείο η μαμά μου. Βρήκαν ότι μια από τις αρτηρίες μου ήταν φραγμένη και μου προκάλεσε το έμφραγμα», πρόσθεσε η Σαμ η οποία πέρασε τρεις μέρες στο νοσοκομείο πριν πάρει εξιτήριο για να ξαναβρεθεί με τον αγαπημένο και σωτήρα της Μπίλι.

 

πηγή: gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.