Φρίκη στη Μινεσότα: Πατέρας κακοποιούσε και βίαζε κατά συρροή τις κόρες του

Στην φυλακή με τις κατηγορίες ότι έδερνε, βίαζε και κρατούσε αλυσοδεμένες τις δύο δίδυμες κόρες του που αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα, βρίσκεται ένας άνδρας 52 ετών από την Μινεάπολις της Μινεσότα στις ΗΠΑ.

Όπως μετέδωσε η Star Tribune, η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε πως ο δράστης είχε αποκτήσει παιδιά με μία από τις δίδυμες.

Το Associated Press δεν κατονομάζει τον 51χρονο προκειμένου να μην γίνει γνωστή η ταυτότητα των κοριτσιών που τώρα είναι στα 20 χρόνια τους. Όπως ανέφεραν οι αρχές ο άνδρας είχε εκνευριστεί που μία από τις δίδυμες είχε γίνει ενεργή σεξουαλικά και πίστευε ότι τρώνε πολύ. Μία από τις δύο κατάφερε να δραπετεύσει τον περασμένο Μάιο, με τις κοινωνικές υπηρεσίες της κομητείας να παίρνουν από το σπίτι την δεύτερη αλλά και μία μικρότερη αδερφή τους.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθησαν οι δίδυμες, τα τραύματα που έφεραν ήταν “αποτέλεσμα βασανιστηρίων”.

Σύμφωνα με καταθέσεις του κοριτσιού που έμεινε έγκυος “Με ανάγκαζε να κάνω σεξ μαζί του κάθε μέρα από τις αρχές της εφηβείας μου. Το έκανε αυτό και στην αδερφή μου”.

Η άλλη δίδυμη αδερφή, δήλωσε ότι όταν οι γονείς της συνειδητοποίησαν πως ήταν “σεξουαλικά ενεργή”, ο πατέρας της έδεσε μία αλυσίδα σκύλου στο πόδι της και την κρεβατοκάμαρά του “για να την αποτρέψει να βλέπει άλλους άνδρες” και άρχισε να της αρνείται το φαγητό, ενώ το ίδιο έκανε και στην άλλη αδερφή της.

Όπως αναφέρει το foxnews, κατηγορίες έχουν αποδωθεί και στην μητέρα των κοριτσιών.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.