Γιατρός που κατηγορείται ότι βίασε ασθενείς που ήταν σε νάρκωση βρέθηκε νεκρός

Ένας γιατρός από τη Φλόριντα, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι βίαζε τις γυναίκες ασθενείς του, ενώ αυτές βρίσκονταν σε νάρκωση, βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Δρ Eric Andrew Salata συνελήφθη στις 21 Νοεμβρίου, όταν δύο γυναίκες, ηλικίας 51 και 72 ετών, ισχυρίστηκαν ότι ο Salata τις κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια αισθητικών επεμβάσεων στο ιατρείο του, σύμφωνα με το NBC2 News.

Το πρακτορείο μετέδωσε αργότερα ότι και μια τρίτη γυναίκα είχε υποβάλει παρόμοιο ισχυρισμό.

Ο Salata αφέθηκε ελεύθερος από το Κέντρο Φυλακών της Νάπολης αφού κατέβαλε εγγύηση στις 22 Νοεμβρίου και η δίκη του ήταν προγραμματισμένη για τις 19 Δεκεμβρίου.

Τη Δευτέρα το πρωί, αστυνομικοί κλήθηκαν να διενεργήσουν έλεγχο για το πού βρίσκεται ο Salata καθώς δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι αρχές ανακάλυψαν το πτώμα του σε ένα χαντάκι. Ο άνδρας είχε πυροβοληθεί στο πόδι και στο κεφάλι και ένα πιστόλι που βρισκόταν δίπλα του.

Ο Salata άφησε επίσης δύο σημειώματα, τη βέρα του και πιστωτικές κάρτες στο σπίτι.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τον θάνατό του. Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένης της αιτίας θανάτου.

Ο Adam Horowitz, δικηγόρος ενός από τα θύματα του Salata, εξέδωσε δήλωση στο The Daily Beast την Τρίτη μετά τον θάνατό του, λέγοντας: «Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ο Dr. Salata ξέφυγε από τη δικαιοσύνη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.