Η φιέστα πολιτικού με 500 καλεσμένους για να γιορτάσει τα γενέθλιά του

Ο Το πάρτι της Πέμπτης ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα και ο κόσμος αποτροπιάστηκε από το θέαμα με τόσους ανθρώπους μαζεμένους και πολλούς μάλιστα να μη φορούν καν μάσκα.

Η πολιτεία Γκουερέρο βρίσκεται μάλιστα σε πορτοκαλί επίπεδο, κάτι που σημαίνει πως απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις περισσότερων από 10 ανθρώπων.μεξικανός πολιτικός Félix Salgado και υποψήφιος κυβερνήτης πολιτείας της χώρας αψήφησε τα περιοριστικά μέτρα για να διοργανώσει όχι μια μάζωξη με λίγους φίλους, αλλά μια σωστή φιέστα με τουλάχιστον 500 προσκεκλημένους για τα 64α γενέθλιά του.

Ο Salgado, που κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα του προέδρου του Μεξικού, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, έχει κατηγορηθεί για τον βιασμό μιας έφηβης το 1998 και μιας γυναίκας το 2016.

Ήταν κάποτε δήμαρχος του Ακαπούλκο και οι σχέσεις του με τα καρτέλ ναρκωτικών είναι γνωστές στη χώρα.

Ο ίδιος φέρεται να υποτιμά τον κίνδυνο του κορονοϊού και το πρόσφατο πάρτι του αυτό ακριβώς υποδεικνύει. Όσο η πολιτεία της οποίας θέλει να ηγηθεί βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για τον κορονοϊό, εκείνος έφερε ακόμα και ζωντανή μουσική για τους 500+ καλεσμένους του.

Ο Salgado διατηρεί για την ώρα την εύνοια του προέδρου Λόπες Ομπραδόρ, ο οποίος έχει σπεύσει να τον υπερασπιστεί σε κάθε κατηγορία που έχει διατυπωθεί εναντίον του…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.