Η ρομαντική στιγμή της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και οι διάλογοι της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Reuters

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο είναι και σήμερα το πρώτο θέμα στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρακολούθησε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον βασιλιά Κάρολο Γ΄και τη βασίλισσα Καμίλα στο Μπάκιγχαμ την ετήσια στρατιωτική παρέλαση «Trooping the Colour» το Σάββατο (15.6.24).

Η Κέιτ Μίντλετον έλαμψε με την παρουσία της στο πλευρό του συζύγου τους και των παιδιών τους και χαιρέτησε τα πλήθη που είχαν συρεύσει μπροστά από τα ανάκτορα για να παρακολουθήσουν την παρέλαση.

Σύμφωνα με την επικοινωνιολόγο Τζούντι Τζέιμς που μίλησε στη «Daily Mail» ένα στιγμιότυπο της Κέιτ Μίντλετον με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ στο μπαλκόνι των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ αντικατοπτρίζει πλήρως τη σχέση τους.

 

«Το πιο συγκινητικό σήμα αμοιβαίας επιβράβευσης ήρθε από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, όταν τα μάτια τους συναντήθηκαν», δήλωσε η ειδικός.

«Το “στένεμα” των ματιών του Γουίλιαμ και οι σφιγμένοι μύες γύρω από τα χείλη του έδειχναν την περηφάνια του και την ανακούφισή του που είχε και πάλι δίπλα του την όμορφη σύζυγό του, ενώ η Κέιτ, η οποία είχε χαλαρώσει εμφανώς, ανταπέδωσε με ένα πλατύ και πολύ τρυφερό χαμόγελο», εξήγησε η επικοινωνιολόγος.

Οι διάλογοι της βασιλικής οικογένειας

Καθώς τα αεροσκάφη της RAF πετούσαν πάνω από το Μπάκιγχαμ, ο μικρός πρίγκιπας Λούις έκλεψε και πάλι την παράσταση.

Ειδικός στο διάβασμα χειλιών αποκάλυψε στη «Sun» όλα όσα είπαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ παρακολουθώντας τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.

 

«Έχουν διασκορπιστεί όλα», είπε η Κέιτ κατά τη διάρκεια της επίδειξης της αεροπορικής ομάδας «Red Arrows», σύμφωνα με την ειδικό Γκάμπι Λέιν.

Την ίδια ώρα, ο ενθουσιώδης Λούις φώναζε: «Μπαμπά, μπαμπά, μπαμπά, κοίτα τα χρώματα», με τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ να απαντά: «Ναι!».

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Κάρολος και η Καμίλα χαιρέτησαν το πλήθος, σχολιάζοντας «τόσοι πολλοί άνθρωποι», με την Κέιτ να στρέφεται προς τον βασιλιά και να επισημαίνει: «Είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι». Και τον Βρετανό μονάρχη να της απαντά: «Ναι».

Επίσης, η πριγκίπισσα Σάρλοτ κάλεσε τον αδελφό της Λούις να «κατεβάσει τα χέρια του» κατά τη διάρκεια του βρετανικού εθνικού ύμνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.