Καμπότζη: Νεαρές τουρίστριες βρέθηκαν νεκρές σε χόστελ

Η 22χρονη Νάταλι Σέιμουρ και η 27χρονη Άμπει Γκέιλ Αμισόλα (φωτογραφία) ταξίδευαν με σακίδιο και έμεναν στο χόστελ Monkey Republic. Προσωπικό του ξενώνα δήλωσε πως εθεάθησαν να μην αισθάνονται καλά, ενώ νωρίτερα είχαν επισκεφθεί φαρμακείο για να προμηθευτούν φάρμακα.

Αγγλίδα τουρίστρια με την καναδή φίλη της βρέθηκαν νεκρές σε χόστελ για ταξιδιώτες στην Καμπότζη.

Η 22χρονη Νάταλι Σέιμουρ και η 27χρονη Άμπει Γκέιλ Αμισόλα ταξίδευαν με σακίδιο και έμεναν στο χόστελ Monkey Republic. Προσωπικό του ξενώνα δήλωσε πως εθεάθησαν να μην αισθάνονται καλά, ενώ νωρίτερα είχαν επισκεφθεί φαρμακείο για να προμηθευτούν φάρμακα.

Η τοπική αστυνομία ερευνά όλες τις πιθανές εκδοχές του συμβάντος και οι οικογένειες των δύο θυμάτων βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τη βρετανική και καναδική πρεσβεία.

YouTube player

Οι πρώτες αναφορές του τμήματος μετανάστευσης της Καμπότζης λένε ότι οι δύο νέοι είχαν συμπτώματα εμετού και διάρροιας και έλαβαν φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή.

Εκπρόσωπος του ξενώνα τόνισε πως όλοι είναι «συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο των δύο νέων κοριτσιών».

Οι δύο κοπέλες πραγματοποιούσν ταξίδι στην Ασία, είχαν επισκεφτεί και την Ταιλάνδη και αναρτούσαν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

Σημειώνεται ότι το «χόστελ» είναι οικονομικός ξενώνας, που προτιμούν ιδιαίτερα πολλοί φοιτητές ή νέοι. Συνήθως, οι επισκέπτες νοικιάζουν κρεβάτι, ενώ μπορεί να μοιράζονται το μπάνιο και την κουζίνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.