Κέιτ Μίντλετον: «Δεν περίμενα ποτέ να γίνω μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά ερωτεύτηκα»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον είπε ότι δεν περίμενε ποτέ να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά στη συνέχεια γνώρισε και «ερωτεύτηκε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν περίμενε ποτέ οτι θα μπει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά ερωτεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και η ζωή της άλλαξε δια παντός. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας γνωρίστηκαν το 2001, ενώ σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο St Andrews.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την παραδοχή σε μια εκδήλωση για την Ολυμπιονίκη Κέλι Χολμς στο Μπαθ την Τρίτη (16 Μαΐου) με την οποία έπαιξε μάλιστα ένα παιχνίδι και βγήκε δεύτερη. Η πριγκίπισσα κάθισε για μια συνομιλία με μια ομάδα μαθητών από το σχολείο St Katherine στο Μπρίστολ με την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Dame Kelly Holmes Trust και απάντησε σε ερωτήσεις. Ένας μαθητής ρώτησε αν η Κέιτ ήθελε να γίνει βασίλισσα και η πριγκίπισσα απάντησε ότι δεν το περίμενε, αλλά «ερωτεύτηκε» τον Πρίγκιπα της Ουαλίας. Σχολιάζοντας στη συνέχεια τη συνομιλία των μαθητών με την πριγκίπισσα, η Κέλι Χολμς είπε ότι έκανε μια ερώτηση για τα τρία παιδιά της Kέιτ ρωτώντας αν έβλεπε διαφορετικά «χαρακτηριστικά» σε αυτά και η μελλοντική βασίλισσα απάντησε «Ω ναι, σίγουρα».

Η διπλή Ολυμπιονίκης είπε ότι όταν οι μαθήτριες ρώτησαν την Κέιτ τι σημαίνει «βασίλισσα», είπε ότι ήταν κάτι που «έπρεπε να μάθει». Μιλώντας για τον εαυτό της, η Χολμς είπε: «Είναι ένας αγώνας για να μάθεις ότι μπορείς να γίνεις αποδεκτός και να ταιριάζεις και να μαθαίνεις ακόμα κάθε μέρα». Η διπλή Ολυμπιονίκης είπε ότι να μιλάει κανείς δημόσια δεν είναι «φυσικό» και εύκολο για πολλούς ανθρώπους και, σχολιάζοντας την Κέιτ, πρόσθεσε οτι η ίδια «είπε ότι ακόμα προσπαθεί»

Η Kέιτ και ο Ουίλιαμ γνωρίστηκαν ενώ και οι δύο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο St Andrews το 2001. Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε το 2010 και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2011 στο αββαείο του Ουεστμίνστερ. Η Κέλι Χολμς ίδρυσε τον εθνικό οργανισμό ανάπτυξης νέων με την πεποίθηση ότι κάθε νέος χρειάζεται έναν πρωταθλητή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.