Μελβούρνη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Τουλάχιστον 12 τραυματίες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αυτοκίνητο SUV έπεσε πάνω σε πεζούς στο κέντρο της Μελβούρνης, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 12 άτομα να τραυματιστούν.

Η αυστραλιανή αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Flinders, στις 16:40 το απόγευμα (τοπική ώρα). Οι πεζοί κινούνταν προς και από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, όταν το όχημα έπεσε πάνω τους.

Εικόνες από το σημείο του συμβάντος δείχνουν πολλά άτομα να κείτονται στο οδόστρωμα, κοντά σε ένα μεγάλο, λευκό όχημα.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων της Μελβούρνης ανακοίνωσε ότι παρέχεται ιατρική βοήθεια σε 12 ανθρώπους που τραυματίστηκαν, ενώ έξι από τους τραυματίες μεταφέρονται σε νοσοκομεία της πόλης.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και παιδάκι προσχολικής ηλικίας που έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.