Μετά από 17 χρόνια σχέσης και τρία παιδιά ανακάλυψαν ότι ήταν ξαδέλφια

Με σενάριο ταινίας μοιάζει η ιστορία ενός ζευγαριού από το Κολοράντο των ΗΠΑ, το οποίο ανακάλυψε μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας και 3 παιδιά, ότι είναι ξαδέλφια.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την Daily Mail, η Celina και ο Joseph Quinones ήταν μαζί για 17 χρόνια και παντρεμένοι για περισσότερα από δέκα, όταν η γυναίκα αποφάσισε να ψάξει το γενεαλογικό της δέντρο.

Ωστόσο, στην αρχή σχεδόν της έρευνάς της, ήρθε αντιμέτωπη με ένα τεράστιο σοκ, όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, Joseph, ήταν… ξάδελφός της!

Η ίδια περιέγραψε την απίστευτη ιστορία σε βίντεο της στο TikTok, σημειώνοντας ότι «Παντρεύτηκα τον σύζυγό μου το 2006 και αποκτήσαμε τρία παιδιά. Τώρα ανακαλύψαμε ότι έχουμε συγγένεια και είμαστε ξαδέλφια».

Παράλληλα, παρότρυνε και άλλα ζευγάρια να ελέγξουν τις «ρίζες» τους.

Το σχετικό βίντεο έγινε γρήγορα viral, έχοντας ξεπεράσει πλέον τις 4,4 εκατ. προβολές, και με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να παροτρύνουν το ζευγάρι να χωρίσει.

Όπως εξήγησε η ίδια, τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είναι ξαδέλφια με τον σύζυγό της καταρρακώθηκε, ωστόσο η αγάπη μεταξύ τους είναι τόσο ισχυρή που αγνόησαν τα αρνητικά σχόλια μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας τους.

«Είχαμε ήδη τρία παιδιά όταν ανακάλυψα ότι είμαστε συγγενείς. Έκανα το τεστ DNA μου νομίζω το 2016 και είχα καταρρακωθεί γιατί έλεγα “μωρό μου είμαστε συγγενείς, μπορούμε να είμαστε μαζί; Αυτό είναι παράξενο”. Πραγματικά με φρίκαρε, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Εγώ απλά είμαι εδώ για να ευαισθητοποιήσω τους ανθρώπους», τόνισε η Celina.

Το ζευγάρι αγνόησε τα αρνητικά σχόλια μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας τους / Φωτογραφία: Daily Mail

«Τα παιδιά μου και ο σύζυγός μου είναι τα πάντα για εμένα και το ξεπεράσαμε. Όλα μας τα παιδιά έχουν 10 δάχτυλα στα πόδια και στα χέρια τους», πρόσθεσε η ίδια αστειευόμενη.

Σημειώνεται ότι σε ένα δεύτερο βίντεο της, η γυναίκα ξεκαθαρίζει ότι ούτε η ίδια, ούτε και ο σύζυγός της, γνώριζαν ότι έχουν συγγένεια όταν γνωρίστηκαν και μέχρι να κάνει η ίδια τυχαία το DNA τεστ που αποκάλυψε την αλήθεια.

Πηγή: Iefimerida

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.