Ο Πούτιν γλίτωσε από απόπειρα δολοφονίας είπαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας

Τον ισχυρισμό ότι ο Πούτιν έγινε στόχος δολοφονικής απόπειρας έκανε ο επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας. Ο Κιρίλο Μπουντάνοφ, δήλωσε ότι η προσπάθεια να δολοφονηθεί ο Ρώσος Πρόεδρος έγινε μετά τη ρωσική εισβολή της 24ης Φεβρουαρίου 2022.

Όπως έγραψε η ουκρανική εφημερίδα Ukrainska Pravda, τη Δευτέρα (23.05.2022) ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας, Κιρίλο Μπουντάνοφ, αποκάλυψε ότι η απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν σημειώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, δηλαδή μέσα στον Μάρτιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μπουντάνοφ υποστήριξε ότι οι επίδοξοι δολοφόνοι του Πούτιν προέρχονταν από την περιοχή του Καυκάσου, που περιλαμβάνει την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία και τμήματα της νότιας Ρωσίας.

«Υπήρξε μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Πούτιν. Δέχτηκε επίθεση, λέγεται, από άτομα από τον Καύκασο, όχι πολύ καιρό πριν», είπε ο Μπουντάνοφ, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Αυτές είναι μη δημόσιες πληροφορίες. Ήταν μια ανεπιτυχής προσπάθεια, αλλά συνέβη πραγματικά. Ήταν πριν από περίπου δύο μήνες. Επαναλαμβάνω, αυτή η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής. Δεν υπήρξε καμία δημοσιότητα γι’ αυτό το γεγονός, αλλά έγινε», τόνισε ο Μπουντάνοφ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.