Πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια – «Νόμιζα πως ήταν αίμα»

Στον κάδο απορριμμάτων του μπάνιου ενός νοσοκομείου στη Νέα Υόρκη πέταξε το νεογέννητο μωρό της μια νεαρή από το Μεξικό. Η 21χρονη Lucia Garcia, ορκίζεται ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος και δεν κατάλαβε ότι πέταξε στα σκουπίδια το μωρό της.

«Νόμιζα ότι ήταν απλά αίμα» λέει η νεαρή μιλώντας στη New York Post. «Δεν το ήξερα ότι πέταξα το μωρό μου στα σκουπίδια μέχρι που μου το είπε η νοσοκόμα» προσθέτει.

Η Garcia συνελήφθη στις 20 Μαΐου όταν βρέθηκε μέσα στα αίματα στο νοσοκομείο του Staten Island. Ένας σεκιουριτάς άκουσε το νεογέννητο μωράκι να κλαίει και το βρήκε στον κάδο των σκουπιδιών.

Η 21χρονη μετανάστρια αντιμετωπίζει κατηγορίες για την πρόκληση βλάβης στο βρέφος και το μωρό εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η επιμέλειά του έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα, τουλάχιστον μέχρι τη δίκη της στις 16 Ιουνίου. 

«Θέλω να τον φροντίσω» λέει για τον νεογέννητο γιο της

Ο πατέρας της Lucia λέει ότι η κόρη του επέμενε ότι δεν ήταν έγκυος και ότι την πήγε στο νοσοκομείο επειδή δεν αισθανόταν καλά.

Η νεαρή μετανάστρια δηλώνει ότι θέλει πίσω τον γιο της, που δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται. «Δεν ξέρω πότε θα τον πάρω πίσω. Τον θέλω πίσω, θέλω να τον φροντίσω» λέει χαρακτηριστικά.

Η 21χρονη λέει ότι ο πατέρας του μωρού ζει στο Μανχάταν και δεν έχει καν τηλέφωνο, γιατί της το πήρε η αστυνομία, για να τον ειδοποιήσει ότι γέννησε. 

Ο πατέρας της θέλει κι εκείνος να τον βρει για «να πληρώσει για όλα».

Η Lucia λέει ότι δεν ήταν σίγουρη για το μωρό της στην αρχή αλλά «τώρα τον θέλω εδώ μαζί μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.