Πέθανε από κορωνοϊό 62χρονος – Ήταν αρνητής των εμβολίων

Σε ηλικία 62 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός Φιλ Βάλενταϊν, ο οποίος ήταν αρνητής των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού.

Την είδηση ανακοίνωσε το WWTN Radio στο οποίο εργαζόταν. «Παρακαλώ κρατήστε την οικογένεια Βάλενταιν στις σκέψεις και τις προσευχές σας» ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός σε tweet του.

Ο θάνατός του έρχεται μετά από περίπου ένα μήνα αφότου ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι είχε διαγνωστεί με κορονοϊό. Στην εκπομπή του, ο Βαλεντάιν είχε υποβαθμίσει επανειλημμένα τη σημασία του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, λέγοντας τον περασμένο Δεκέμβριο ότι πίστευε ότι οι πιθανότητες του να πεθάνει από τον Covid-19 ήταν «πιθανώς πολύ λιγότερες από το 1%», αναφέρει το δημοσίευμα του CNN.

Το μήνυμά του, ωστόσο, άλλαξε στα τέλη Ιουλίου, όταν η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι ο Βαλεντάιν νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έχοντας πνευμονία και τις συναφείς παρενέργειες λόγω του κορονοϊού.

«Ο Φιλ θα ήθελα να γνωρίζουν οι ακροατές του ότι μολονότι ουδέποτε υπήρξε “αντι-εμβολιαστής”, μετανιώνει που δεν πήρε πιο σαφή θέση “υπέρ του εμβολίου” και ανυπομονεί να βρεθεί σε θέση να υποστηρίξει αυτή την άποψη μόλις επιστρέψει στα ερτζιανά, πράγμα που ελπίζουμε όλα να γίνει σύντομα», ανέφερε σχετική ανακοίνωση του αδελφού του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.