Προεκλογική φιέστα Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη – Του αφιέρωσαν ερωτικό τραγούδι

Μπορεί οι οπαδοί του να ήταν σε… αγαπησιάρικο mood και να του αφιέρωσαν ακόμη και ένα ερωτικό τραγούδι (από τη δεκαετία του ’70) αλλά αυτό δεν… “γλύκανε” τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που σε ακόμη μια προεκλογική φιέστα, στην Κωνσταντινούπολη, βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στην Ελλάδα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του στην Κωνσταντινούπολη με συγκέντρωση σε γήπεδο της πόλης, όπου οπαδοί του κόμματός του, εκτός από το ερωτικό τραγούδι, “σήκωσαν” και μια τεράστια φωτογραφία του.

«Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη.

Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πίστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πίστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα», λέει το τραγούδι που αφιερώθηκε στον Ερντογάν, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.
Ερντογάν: «Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη»
Παρά το… κλίμα αγάπης, ο πρόεδρος της Τουρκίας έδειξε για άλλη μια φορά το κακό του πρόσωπο προς την Ελλάδα, βάζοντάς την ξανά στο στόχαστρό του και κατηγορώντας την πως… μπλέκεται στη Μεσόγειο!

«Στη Μεσόγειο δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί. Με την Αίγυπτο έχουμε άλλες σχέσεις» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Τώρα, εσείς το καταλάβατε καλά, ότι δεν υπάρχει κακιώνω στην πολιτική. Φυσικά, με ποια χώρα, το πότε και το τι θα γίνει αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις… αυτό είναι ξεχωριστό θέμα», τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συνέχισε: «Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια. Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές».

«Στη Μεσόγειο… οι σχέσεις μεταξύ του αιγυπτιακού και του τουρκικού λαού είναι πολύ διαφορετικές. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή τη δύναμη σε άλλους. Θέλω να πω, δεν είναι δυνατόν η η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί εδώ. Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλές εξελίξεις», πρόσθεσε ο Ερντογάν, δείχνοντας ξανά πόσο τον έχει ενοχλήσει η συμφωνία που υπέγραψαν πρόσφατα Αθήνα και Κάιρο για την έρευνα και διάσωση.

Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα ανοίγει νέα αμερικανική βάση στη Λάρισα»
Το τηλεοπτικό δίκτυο, Haber Global, στο μεταξύ, ανέφερε ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να ανοίξει μια νέα αμερικανική βάση στην Λάρισα: «Η Ελλάδα επιθυμεί να ανοίξει μια νέα αμερικανική βάση στη Λάρισα. Στο πλαίσιο της στρατιωτική συμφωνίας που έχει υπογράψει με τις ΗΠΑ. Ήδη στην πόλη έχουν εγκατασταθεί οκτώ αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Η Ελλάδα που έχει μπει σε αγώνα εξοπλισμών με την Τουρκία, θέλει να μετατρέψει την πόλη της Λάρισας σε βάση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ΗΠΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.