Σάλος με βίντεο που δείχνει την Νάνσι Πελόζι να σπρώχνει κόρη Ρεπουμπλικανής βουλευτή

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους χρήστες των social media και τη βουλετή του Τέξας, Μάιρα Φλόρες, βίντεο που δείχνει την Δημοκρατική πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, να σπρώχνει την μικρή κόρη της βουλευτή. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Η πρόσφατα ορκισμένη βουλευτής Μάιρα Φλόρες εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την κίνηση αυτή της Νάνσι Πελόζι στα social media, μετά την τελετή ορκωμοσίας της στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, όπου παρευρισκόταν με την κόρη της.

Στο βίντεο φαίνεται η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων να σπρώχνει «διακριτικά» την κόρη της Φλόρες, χωρίς όμως να διαφαίνεται ξεκάθαρα αν υπάρχει επαφή.

«Είμαι τόσο περήφανη για τη δυνατή, όμορφη κόρη μου που δεν επέτρεψε σε αυτό να την επηρεάσει», δήλωσε η Ρεπουμπλικανή Φλόρες στους οπαδούς της στο Twitter την Κυριακή.

«Συνέχισε να χαμογελά και να ποζάρει για τη φωτογραφία σαν βασίλισσα», πρόσθεσε η Φλόρες. «Κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται για μια φωτογραφία» πρόσθεσε.

Το βίντεο ήρθε στην επιφάνεια από έναν φιλο-Ρεπουμπλικανικό λογαριασμό, τον «Face of America», ο οποίος έγραψε πως, «Η Νάνσι προσπάθησε να τρομοκρατήσει την κόρη της Μάιρα Φλόρες, αλλά η μικρή μας βασίλισσα στάθηκε στο ύψος της!».

Ο αναπληρωτής προσωπάρχης της Πελόζι, Ντρου Χάμιλ, σημείωσε πως η πρόεδρος της Βουλής προσπαθούσε απλά να βεβαιωθεί ότι το κοριτσάκι δεν θα κρυβόταν στη φωτογραφία και δεν δίστασε να κατηγορήσει τα μέσα για διαστρέβλωση της αλήθειας.

«Είναι λυπηρό να βλέπουμε “ειδησεογραφικά πρακτορεία” που γνωρίζουν καλά πώς να διαστρεβλώνουν την προσπάθεια της προέδρου να διασφαλίσει ότι οι κόρες της αντιπροσώπου Φλόρες δεν θα ήταν κρυμμένες πίσω της σε όλες τις φωτογραφίες μιας τόσο σημαντικής στιγμής για την οικογένειά τους», έγραψε στο Twitter.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.