Σε επέμβαση στην καρδιά υποβλήθηκε ο Μπεκενμπάουερ

Μετά τα προβλήματα με τις ελβετικές αρχές για την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006, τώρα η υγεία: σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild ο Φραντς Μπεκενμπάουερ υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτή καρδιάς για να του τοποθετηθεί τουλάχιστον ένα bypass.

Όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, πάντως, δεν επρόκειτο για μια επέμβαση έκτακτης ανάγκης αλλά για μια εγχείρηση που είχε προγραμματιστεί πριν από αρκετές εβδομάδες.

Η Bild γράφει πως ο Μπεκενμπάουερ εισήχθη σε κλινική στη νότια Γερμανία την Παρασκευή, μία ημέρα μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι που κατέχει στο Σάλτσμπουργκ.

Αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας που διεξάγει το γραφείο του Ελβετού ομοσπονδιακού εισαγγελέα για ξέπλυμα χρήματος και απάτη εις βάρος του «Κάιζερ» και άλλων τριών μελών (Χορστ Ρούντολφ Σμιτ, Τέο Τσβάντσιγκερ, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ) της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ 2006.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι μετά από αυτό το είδος επέμβασης ο ασθενής παραμένει στο νοσοκομείο συνήθως για 7-10 ημέρες, που σημαίνει ότι ο πολυτιτλούχος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής θα περάσει τα 71α γενέθλιά του (11 Σεπτεμβρίου), στην κλινική.

Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να δώσει μάχη για την αθωότητά του, αν και ο διεθνής Τύπος σχολιάζει και κάνει λόγο για «περίεργη σύμπτωση» ως προς το χρόνο της επέμβασης, την οποία συνδέει με την έναρξη της έρευνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.