Sex shop χαρίζει ερωτικά βοηθήματα

Ένα sex shop από τη Μοντάνα των ΗΠΑ θέλει να τονώσει τον παλμό της εκλογικής μάχης, προσελκύοντας τις Αμερικανίδες στην κάλπη.

Εγκέφαλος είναι ο Billy McWilliams, ιδιοκτήτης του καταστήματος Erotique στη Μοντάνα, ο οποίος με πατριωτικά κίνητρα σκάρωσε ένα πλάνο για να πείσει τις γυναίκες να προσέλθουν στην εκλογική μάχη.

Ταυτοχρόνως, θέλει να μιλήσει και για ένα θέμα που παραγνωρίζεται συνήθως και αποκαλεί «ανισότητα οργασμού». Η κίνησή του στοχεύει και στην τήρηση των υποχρεώσεων του πολίτη, όπως λέει, αλλά και στην ερωτική εξίσωση των φύλων στην κρεβατοκάμαρα.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας υποσχέθηκε να δώσει 2.200 κόκκινους, λευκούς και μπλε δονητές στις Αμερικανίδες που θα υποσχεθούν ότι θα ψηφίσουν στις 3 Νοεμβρίου.

«Δεν είναι ούτε ρεπουμπλικανικός ούτε δημοκρατικός ο οργασμός, είναι αμερικανικός», λέει ενωτικά, «κάποιος πρέπει να μας βοηθήσει να ενωθούμε».

Ο McWilliams έχει αποστείλει ήδη 400 ερωτικά βοηθήματα, με τη συσκευασία να περιέχει και ένα αυτοκόλλητο με την αμερικανική σημαία και τη σημείωση «ήρθα και ψήφισα».

Οι εκλογές του 2020 κρίνονται σημαντικές για τον McWilliams, ο οποίος λέει πως «όσοι περισσότεροι άνθρωποι ψηφίσουν, τόσο καλύτερο για τη δημοκρατία μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.