Την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου – Ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί

Έχουν περάσει δύο μήνες από την άγρια δολοφονία της 32χρονης Natalie McNally. Βρισκόταν μόνη στο σπίτι τη μοιραία μέρα. Ήταν 15 εβδομάδων έγκυος. Μετά από εκτεταμένες έρευνες, οι αρχές συνέλαβαν τον 32χρονο που της στέρησε τη ζωή.

Οι ερευνητές που είχαν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης έκαναν εδώ και καιρό έρευνες πόρτα πόρτα. Παρακολούθησαν περισσότερες από 4.000 ώρες υλικού από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως συνελήφθη εκ νέου ένας 32χρονος στις 31 Ιανουαρίου και κατηγορήθηκε για τον φόνο της Natalie στο σπίτι της στο Co Armagh. Αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο του Lisburn, σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro.

Η άγρια δολοφονία της 32χρονης Natalie McNally έβγαλε εκατοντάδες ανθρώπους στους δρόμους. Στη συγκέντρωση μνήμης που είχε διοργανωθεί στο πάρκο Lurgan συμμετείχαν οι γονείς της Natalie, Noel και Bernie, και τα αδέρφια της, Brendan, Niall και Declan.

Ζητούσαν δικαίωση για τον τραγικό χαμό της. Ήταν 15 εβδομάδων έγκυος. Θα γινόταν μητέρα για πρώτη φορά. Στα χέρια τους όλοι κρατούσαν πλακάτ. «Δικαιοσύνη για τη Natlie», «Ήταν μόνη στο σπίτι» έγραφαν ορισμένα από αυτά.

Ήταν πηγή έμπνευσης για άλλες γυναίκες. Από τα τρία της χρόνια ζούσε με διαβήτη τύπου 1. «Παραμένει απόδειξη ότι δεν περιορίστηκε ποτέ σε αυτό που ήθελε να πετύχει στη ζωή της», σημείωσε ο αδερφός της Brendan McNally.

Το βίντεο του συντρόφου της για τη Natalie

Ευτυχισμένη που θα γινόταν μητέρα για πρώτη φορά. «Για κάθε άνθρωπο που ζει με διαβήτη στη Βόρεια Ιρλανδία, η Natalie ήταν πηγή έμπνευσης. Η βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών είναι μια από τις μεγάλες μάστιγες της κοινωνίας μας», συμπλήρωσε.

Στέλνει το δικό του μήνυμα για ένα μέλλον όπου θα τερματιστούν οι διαρκείς επιθέσεις κατά των γυναικών.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που στα social media κυκλοφόρησε ένα τρυφερό βίντεο που έφτιαξε ο σύντροφός της. Περιλαμβάνει στιγμές από τη ζωή της. Στο τέλος του βίντεο και εικόνες από το υπερηχογράφημα. Ο ενθουσιασμός της ήταν έκδηλος.

Ήταν μόνο λίγες εβδομάδες πριν από την άγρια δολοφονία στο σπίτι της. Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο αποτυπώνονται απλές και ξεχωριστές στιγμές της Natalie. Από τα παιδικά της χρόνια με την οικογένειά της και τους φίλους της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.