Το ελληνικό όνομα που έδωσε ο Μπόρις Τζόνσον στον νεογέννητο γιο του

O Boris Johnson και η σύζυγός του, Carrie, ανακοίνωσαν τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού πριν από λίγες ώρες. Η Carrie Johnson, στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram με μια φωτογραφία της να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο, αστειεύτηκε: «Καλώς ήρθς στον κόσμο Frank Alfred Odysseus Johnson, που γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου στις 9.15 π.μ. (Μπορείτε να μαντέψετε ποιο όνομα διάλεξε ο σύζυγός μου;!)».

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας μελετά ενεργά την ιστορία και δη τους κλασσικούς χρόνους. Στην ελληνική μυθολογία, ο Οδυσσέας λείπει για χρόνια από το σπίτι του, έχοντας αφήσει μόνους τη γυναίκα και τον γιο του.

Η Carrie Johnson πρόσθεσε στη λεζάντα της: «Λατρεύω κάθε λεπτό με το μικρό μωρό. Το να βλέπω τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου να αγκαλιάζουν με τόση χαρά και ενθουσιασμό τον νεογέννητο αδερφό τους είναι ό,τι πιο υπέροχο έχω δει. Είμαστε όλοι εκστασιασμένοι».

Η 35χρονη σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, φορώντας ένα λευκό φόρεμα, φαίνεται να κρατά το μωρό και να το κοιτάζει με λατρεία. Μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες του Φράνκι που τον σκεπάζει ο μεγάλος του αδερφός, ενώ είναι ξαπλωμένος σ’ ένα καλάθι.

Στην ίδια ανάρτηση ευχαρίστησε το προσωπικό του μαιευτηρίου που νοσηλεύτηκε, γράφοντας: «Ευχαριστώ πολύ την απίστευτη ομάδα μητρότητας του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS). Πραγματικά είναι οι πιο καταπληκτικοί, περιποιητικοί άνθρωποι. Νιώθω τόσο απέραντη ευγνωμοσύνη. Τώρα, μπορεί κανείς να προτείνει κάποια καλή σειρά σετ κουτιών για φαγοπότι κατά τη διάρκεια του θηλασμού; Ώρα για ποτό».

Ο Boris Johnson πάντα αρνιόταν να μιλήσει ξεκάθαρα για τα παιδιά του. Είναι γνωστό ότι έχει γίνει πατέρας τουλάχιστον οκτώ μέχρι στιγμής, από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Τέσσερα παιδιά απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Marina Wheeler και ένα ακόμη το 2009 με την σύμβουλο τεχνών Helen Macintyre, με την οποία είχε σχέση.

Για την Carrie αυτό είναι το τρίτο παιδί, ενώ για τον Boris το όγδοο. Το πρώτο παιδί του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2020, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 το δεύτερο. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 σε μία τελετή στο Καθεδρικό ναό του Westminster. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον ισχυρό άντρα της Βρετανίας.

 

 

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.