Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου: Η παράδοση έρχεται στο σπίτι σας!

Λαμπάδες, κεριά, θυμίαμα, καρβουνάκια, εικόνες κι εκκλησιαστικά είδη

Η παράδοση θέλει κάθε Πάσχα να επισκεπτόμαστε το Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου στην Ερμού, για να πάρουμε τις λαμπάδες, που θα κρατήσουμε την Ανάσταση. Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά, όμως το Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου συμμεριζόμενο την κατάσταση, που επικρατεί και τηρώντας όλα τα μέτρα, θα μας φέρει εκείνο τις λαμπάδες μας, θυμίαμα, καρβουνάκια, εικόνες και ό,τι άλλο επιθυμεί κανείς από εκκλησιαστικά είδη.

Οι λαμπάδες από το Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου έχουν πάντα μια θέση στην καρδιά μας και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα σχέδια είναι πολλά και για όλα τα γούστα.

Λαμπάδες για παιδιά, αγόρια και κορίτσια στολισμένα με υπέροχα αντικείμενα και φιγούρες, κορδέλες και λούτρινα αλλά και λαμπάδες για μεγαλύτερους με φινετσάτα σχέδια, κοσμήματα και διακοσμητικά.

 

Εκτός από λαμπάδες όμως, μπορείτε να προμηθευτείτε κεριά, θυμίαμα και καρβουνάκια, αλλά και εικόνες κι εκκλησιαστικά είδη.

Στο facebook στη σελίδα Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου μπορείτε να δείτε την ποικιλία των λαμπάδων και να διαλέξετε τη δική σας. Και μάλιστα επειδή φέτος η Ανάσταση θα εορταστεί επίσημα στις 26 Μαΐου, μπορείτε να προμηθευτείτε δύο λαμπάδες, τηρώντας όλες τις παραδόσεις!


Επιλέξτε όλα αυτά που θέλετε, τηλεφωνήστε στο 6947832806 και θα έρθουν στην πόρτα του σπιτιού σας!
Έτσι κι αυτό το Πάσχα δεν θα σας λείψει τίποτα, ακόμη κι αν είστε στο σπίτι.

Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου
Τηλ. Επικοινωνίας για κατ’ οίκον διανομή: 6947832806
Fb: Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.