ΑΙΧΜΕΣ : Νέος ετήσιος κύκλος εκδηλώσεων

Πειραματικής μουσικής, του Δημοτικού Ωδείου Βόλου

«Μετά την πολύ επιτυχημένη συναυλία του Jason Lescalleet τον Μάρτιο του 2015, η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου προχωρά φέτος στην διοργάνωση ενός ετήσιου κύκλου εκδηλώσεων πειραματικής μουσικής με τον τίτλο Αιχμές», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«Σκοπός του συγκεκριμένου κύκλου είναι να φέρει σε επαφή το κοινό της πόλης με ένα λιγότερο γνωστό αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον κομμάτι που βρίσκεται ακριβώς στην αιχμή του δόρατος της μουσικής πρωτοπορίας, όπως και με τις σύγχρονες επιστημονικές αντιλήψεις για την κατανόηση της μουσικής και του ήχου. Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει τέσσερις συναυλίες (που θα πλαισιωθούν από σχετικές συζητήσεις) και μια επιπλέον διάλεξη που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο ερχόμενο τρίμηνο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα. Συμβολική τιμή εισόδου 2 ευρώ.

Α). 5 Μαρτίου συναυλία και συζήτηση με τους Mohammad στις 20:00 στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου.

Β). 31 Μαρτίου διάλεξη με τον Μήτσο Μπιλάλη στις 20:30 στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου.

Γ). 9 Απριλίου συναυλία με τους V.I.A. στον Κινηματογράφο Αχίλλειο στις 20:00. Την επόμενη μέρα 10.4 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι – συζήτηση στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου.

Δ). 14 Μαΐου συναυλία με τους Acte Vide στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής στις 20:00. Την επόμενη μέρα 15.5 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Εργαστήρι – συζήτηση στο Δημοτικό Ωδείο.

Ε). 27 Μαΐου συναυλία με το Νίκο Κυριαζόπουλο στις ώρα 21:00 στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου. Την επόμενη μέρα 28.5 θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι – συζήτηση στις 18:00 στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.