Ανοιξιάτικη περιοδεία της Βασιλικής Καρακώστα

Στο Βόλο, την Παρασκευή 8 Απριλίου

Η Βασιλική Καρακώστα ξεκινά την ανοιξιάτικη περιοδεία της, με μια συναυλία στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Ο Πυρήνας Τέχνης ΒABEL στο Μαρούσι, προσκαλεί το Σάββατο 5 Μαρτίου για μια συναυλία, όπου η Βασιλική ανεβαίνει στη σκηνή με δύο από τους αγαπημένους και κορυφαίους συνεργάτες της, τον Γιώτη Κιουρτσόγλου στο μπάσο, loops και τον Στάθη Άννινο στο πιάνο και στους συνθετητές ήχων ,θα τραγουδήσει με την ολοκάθαρη και δωρική της φωνή, τραγούδια, νότες και ιστορίες που ανθίζουν την ψυχή!

Θα μας πει “Άνοιξαν τα δέντρα όλα” – αγαπημένο της παραδοσιακό από τη Μακεδονία- και θα μοιραστεί μαζί μας καλά κρυμμένα μυστικά της κοινής γιορτής, με ρυθμό παύσεις και εντάσεις , τραγούδια από κάθε δυνατή παράδοση αλλά και από την προσωπική της δισκογραφία. Θα μας αφηγηθεί πως “ένα απόγευμα ζεστό η αγάπη θα ‘ρθει” από τον πρόσφατο δίσκο της “Κουρελού”. Ένα πρόγραμμα με τραγούδια ετερόκλητα που ενώνουν τον βαθύτερο εαυτό μας.

O επόμενος συναυλιακός προορισμός της Βασιλικής θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, Δευτέρα 21 Μαρτίου όπου την εκδήλωση διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος σύλλογος Κοζάνης. Παράλληλα με το ανοιξιάτικο συναυλιακό της πρόγραμμα η Βασιλική προετοιμάζει ένα “solo performing για την τρίτη ηλικία” όπου θα απευθύνεται συγκεκριμένα στα λημέρια της τρίτης ηλικίας.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 4 Μαρτίου, 13:00 με 15:00 θα ακουστεί το δίωρο αφιέρωμα στη μουσική διαδρομή της Βασιλικής Καρακώστα από το 2ο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 103,7 , στην εκπομπή “Η Ελληνική μουσική σκηνή στο δεύτερο Πρόγραμμα”. Παρουσιάζει η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Βάνα Δαφέρμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βασιλική Καρακώστα, θα τιμήσει με την παρουσία της και τη συμμετοχή της, διαβάζοντας … μουσικά αλλά και τραγουδώντας στα παιδιά, το «1ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου» στο Βόλο, στη διάρκεια της έναρξης του τριημέρου στις 8 Απριλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.