Ανοιχτές εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους

Ανοιχτές εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της χώρας, μετά και από απόφαση του Υπ. Πολιτισμού.

Στη Μαγνησία, θα γίνουν: Στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου», σε συνδιοργάνωση με το””Δίκτυο Περραιβία”” (Δίκτυο Συλλόγων Επαρχίας Ελασσόνας και Αποδήμων Επαρχίας Ελασσόνας) και με το Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, μουσική εκδήλωση με τίτλο: “”Πέρα από τη θολή γραμμή των οριζόντων” και θέμα «ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ – Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ».

Στον αρχαιολογικό χώρο Βασιλικής Α (Αγίου Δημητρίου) Φθιωτίδων Θηβών στη Νέα Αγχίαλο το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 – 9 μ.μ.: Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με την Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Βόλου με τίτλο: “”Απόψε με πανσέληνο” με την Έρρικα Πατρικίου. Στο πιάνο θα συνοδεύει ο Ηλίας Χατζόγλου. Θα ακουστούν τραγούδια Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και άλλων γνωστών Ελλήνων συνθετών.

Την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 – 9 μ.μ.: Μουσική εκδήλωση με ελληνικό ρεπερτόριο σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο των Αγχιαλιτών της Αθήνας «Η ΑΓΧΙΑΛΟΣ» και το μουσικό σύλλογο της Νέας Αγχιάλου «Ρωμανός ο Μελωδός».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.