Βόλος: Κοινή παρουσίαση βιβλίων Χρ.Ζαμπούνη – Χρ.Μαρκογιαννάκη

Σε ανοικτή εκδήλωση στο «Ξενία»

Σε κοινή εκδήλωση στο Ξενία του Βόλου την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα θα παρουσιάσουν τα νέα τους βιβλία ο κοσμοπολίτης συγγραφέας και εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης και ο εγκληματολόγος Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση του περιοδικού “Wish” οι δύο συγγραφείς θα μιλήσουν για τα βιβλία τους, θα συνομιλήσουν με το κοινό αλλά και τον Θαλή Πιτούλη που επιστρέφει στη γενέτειρα πόλη για να μετάσχει στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, την οποία θα προλογίσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.
Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail δεξίωση. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.

Χρήστος Ζαμπούνης «Τάμα στη Μύκονο»

ΦΩΤΟ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ 1Το τελευταίο βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη διαδραματίζεται στην Ελλάδα της κρίσης και αναφέρεται σε ένα ερωτικό αστυνομικό θρίλερ. Εμπνευσμένο από οικείες καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα, το «Τάμα στη Μύκονο» αποτελεί μια σκληρή αποτύπωση της εποχής, όπου οι δυνάμεις του καλού έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά τα προσωπικά αδιέξοδα των πρωταγωνιστών. Ποιος θα επικρατήσει τελικά; Πώς το βάσανο που βιώνει η χώρα έχει μεταφερθεί στις ψυχές των κατοίκων της; Μπορεί να είναι ο έρωτας καταφύγιο; Μέχρι πού έχει φτάσει η διαφθορά και ποιοι αντιστέκονται σ’ αυτήν; Στην παράδοση της κοινωνικής μυθιστοριογραφίας, ο Χρήστος Ζαμπούνης επιχειρεί να χαρτογραφήσει τα ήθη μιας τρεκλίζουσας κοινωνίας που ζει οριακά στο χείλος της αβύσσου.

Χρήστος Μαρκογιαννάκής «Έγκλημα στην παραλία της Βουλιαγμένης»

ΦΩΤΟ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣΗ «μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ» βρίσκει τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας συναυλίας της. Ατύχημα ή δολοφονία; Ο αστυνόμος Χριστόφορος Μάρκου καλείται να εξιχνιάσει ακόμα μια υπόθεση και να βρει ποιος κρύβεται πίσω από το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τον τραγικό θάνατο της Νένης Βαντά. Κι ενώ όλα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν, μια απρόσμενη ανακάλυψη περιπλέκει ακόμα περισσότερο την έρευνα. Τι συνέβη στην παραλία της Βουλιαγμένης και πώς ο έμπειρος αστυνομικός θα ξετυλίξει το κουβάρι του πρωτόγνωρου για τα ελληνικά δεδομένα συμβάντος;
Στο δεύτερο αστυνομικό του μυθιστόρημα, μετά το «Στον 5ο όροφο της Νομικής», ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης προσεγγίζει τη σκοτεινή πλευρά του κόσμου του θεάματος, με ατμοσφαιρικό τρόπο και διαρκείς ανατροπές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.