Εγκαινιάστηκε το «1ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου»

Χθες, μαζί με τη «Διασχολική Έκθεση Τέχνης»

Μέσα σε κλίμα που σηματοδότησε τη συνέργεια εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, έγιναν χθες το απόγευμα, τα εγκαίνια του «1ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» (μιλάμε, γράφουμε, παίζουμε, εκφραζόμαστε δημιουργικά), που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 8, 9 και 10 Απριλίου και της «Διασχολικής Έκθεσης Τέχνης», με θέμα: «Η φαντασία στον κόσμο των εφήβων», που θα διαρκέσει έως τις 22 Απριλίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τις δύο διοργανώσεις, προτείνοντα να αποτελέσουν πλέον θεσμό για την πόλη.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον τόσο των συμπολιτών, όσο και φίλων του βιβλίου από άλλες θεσσαλικές πόλεις, αλλά και την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη κ.α., είναι σημαντικό. Οι εγγραφές μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, ξεπέρασαν τις 2.100, ενώ σε αυτούς, θα πρέπει στην πορεία να προστεθούν, όλοι όσοι επισκεφθούν τους χώρους (ελεύθερη η είσοδος σε όλες τις δράσεις), τόσο για να παρακολουθήσουν τα διαδραστικά εργαστήρια, όσο και το θεατρικό, τις συναυλίες, την έκθεση βιβλίου, τα έργα ζωγραφικής κ.λ.π.
(Αναλυτικά το πρόγραμμα στο http://enosigoneonvolou.blogspot.gr).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.