Κερδίστε προσκλήσεις για την «Αναπαράσταση της Δίκης του Σωκράτη»

Στα αρχαία ελληνικά, με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους

H παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη», στην αρχαία ελληνική γλώσσα, που ξεκίνησε πέρσι με τη συνεργασία και υπό την αιγίδα του ΚΘΒΕ, μετά την ενθουσιώδη και κατανυκτική της υποδοχή από το κοινό κάθε ηλικίας και παιδείας, συνεχίζεται και φέτος με μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, κατόπιν της απρόβλεπτης επιτυχίας της στην Ρουμανία( Εθνικά Θέατρα Βουκουρεστίου και Κραϊόβας), και την τιμητική πρόσκληση να παιχθεί φέτος στην ιστορική Όπερα του Ανόι(Βιετνάμ) την 25η Μαρτίου, ημέρα της εθνικής μας εορτής, για το Διεθνές Διπλωματικό Σώμα.

Η παράσταση θα ανέβει στο ανοικτό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» (κρατήσεις 6934-115555, 2310257218) απόψε Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στις 9 μ.μ.

Ο Δήμος Αβδελιώδης, είναι ο εμπνευστής και δημιουργός αυτού του εγχειρήματος, έχει διδάξει την φωνητική ερμηνεία της αρχαίας πλατωνικής γλώσσας με την δική του μέθοδο και καταθέτοντας παράλληλα μια νέα, διαφορετική μετάφραση της ‘’Απολογίας’’ που συνοδεύει με υπέρτιτλους την παράσταση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διδασκαλία Ερμηνείας Αρχαίου Κειμένου, Σκηνικός χώρος,
Σκηνοθεσία, Μετάφραση: Δήμος Αβδελιώδης .Διανομή: Βασίλης Καραμπούλας (Σωκράτης), Θανάσης Δισλής (Μέλητος) Υπ. περιοδείας: ΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «anagnorisis» Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Θεάτρου, υπό την Αιγίδα του Κρατικού Θεάτρου Β. Ελλάδος

Προπώληση 12 € κανονικό & 10 € φοιτητικό-άνεργοι . Πόρτα 15 € κανονικό & 12 € φοιτητικό-άνεργοι . Προπώληση: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ CLASSIC, ΕΡΜΟΥ 187, Τ. 2421020059. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5» και το www.magnesianews.gr

Προσκλήσεις

Το magnesianews.gr μαζί με το «Ράδιο-Ένα», εξασφάλισαν την παροχή προσκλήσεων σε ακροατές αλλά και αναγνώστες. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν, μία από τις ΤΡΕΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016), μέχρι και τις 12.30 πάλι σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016) στο [email protected], με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΩΚΡΑΤΗΣ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.