Με επιτυχία η κοπή πίτας του «Φιλοπρόοδου»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, στο κέντρο “Στέκι” του Γιώργου Καλτσά στη Νέα Αγχίαλο, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μέλη και φίλοι απόλαυσαν τον Δημήτρη Ζώτο, με την ορχήστρα του και τον συντοπίτη μας Στάθη Θεοχαράκη σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Το κέφι και ο χορός, κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η εκδήλωση άρχισε με την ευλογία και το κόψιμο της πίτας, από τον πατέρα Γεώργιο Κουρκουβάτη και τον χαιρετισμό του προέδρου του Φιλοπρόοδου, κυρίου Γιώργου Ταβέλη. Ακολούθησε το πρόγραμμα της παιδικής χορωδίας, που υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής κας Χαράς Σταυράκη, απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις. Την σκυτάλη πήρε το τμήμα νηπίων του χορευτικου που, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της καθηγήτριας παραδοσιακών χορών κας Θάλειας Μπούτλα, ξάφνιασε ευχάριστα με το κέφι και το μπρίο του.

Ακολούθησε το μικρό παιδικό, κάτω από την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κυρίου Αθανασίου Μπέα. Οι μικροί χορευτές απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Τέλος ο κύριος Μπέας, παρουσίασε το πρόγραμμα του μεγάλου παιδικού τμήματος, που όπως πάντα, ήταν εξαιρετικό. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η αντιδήμαρχος πολιτισμού και παιδείας του Δήμου Βόλου κυρία Γιούλη Μποντού-Τοκαλή, η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Νέας Αγχιάλου, κυρία Χριστίνα Καρανικόλα, ο πρόεδρος του συλλόγου “Εν Θεσσαλία Οξυωτών” κύριος Ηλίας Καραβίδας, ο πρόεδρος του Αθλητικού συλλόγου ¨Φθιωτιδες Θήβες-Αγχίαλος” κύριος Ιωάννης Παπουτσής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων, κύριος Χρήστος Παρασκευόπουλος η πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου “Η Δημητριάδα”, κυρία Ευαγγελία Φώτα και ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κριθαριάς “Νέος Απόστολος” κύριος Σπύρος Μάμαλης.

Ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία σας και ελπίζουμε να σας έχουμε πάντα δίπλα μας, συνοδοιπόρους στις προσπάθειές μας.

Ευχαριστούμε, που όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος μας τιμήσατε, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και εμψυχώσατε τους μικρούς μας τραγουδιστές και χορευτές, με το χειροκρότημά σας.

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες του τόπου μας για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν με τις χορηγίες τους.

Ευχαριστούμε τους “μικρούς-μεγάλους” ταλαντούχους των τμημάτων μας για την αξιοπρεπέστατη και αξιέπαινη παρουσία τους.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.