«Μιλάμε για το βιβλίο» στο «Ράδιο Ένα»

Συνομιλώντας με επτά συγγραφείς παιδικών βιβλίων

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό.

Την εκπομπή μπορείτε να ακούτε στους 102,5 των Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο πληκτρολογώντας www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1 κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας. Αυτό το Σάββατο, 2 Απριλίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου (γενέθλια ημέρα του Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν ΄Αντερσεν), φιλοξενώντας στο στούντιο 7 συγγραφείς παιδικών βιβλίων. Λάσκαρης Ζαράρης(Τα μυστικά της Θεόπετρας, Εκδόσεις Δυάς), Σταυρίνα Λαμπαδάρη(Μια καινούρια μέρα αρχίζει, Εκδόσεις Κοντύλι), Γιώτα Κούγιαλη(Η Αργοναυτική Εκστρατεία σε κόμικ, Πανεπιστημικές Εκδόσεις Θεσσαλίας), Κώστας Νίκας(Το όνειρο της τριανταφυλλιάς, ΄Ηρα Εκδοτική), Αντιγόνη Σδρόλια(Η συμμορία των 5, Εκδόσεις Μίνωας), Θοδωρής Καρακασίδης(Ρούλης ο επιστημογατούλης και η επιστημοπαρέα του, Εκδόσεις Διάφορος ) και ο Στέφανος Παπαδόπουλος(Η παχουλή βατραχίνα και Ο Ταχυδρόμος δεν είναι για φάγωμα, Εκδόσεις Παλμός ) που θα λάβουν μέρος στο 1ο Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου στον Βόλο….

Μπορείτε επίσης να μας προσφέρετε βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας σε μια συνεργασία με το library4all (www.library4all.com) προκειμένου να ενισχύσουμε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα. Χορηγός της εκπομπής μας το Ξενοδοχείο Κυψέλη(Αγίου Νικολάου 1 και Αργοναυτών- Βόλος, τηλ: 24210-24420, www.hotelkipseli.gr).

Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.