Σαββέρια Μαργιολά: «Απολαμβάνω αυτό που κάνω, όσο τίποτα άλλο…»

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μίλησε στο

Την ιδιαίτερη αγάπη της για το τραγούδι, κάτι το οποίο αποδεικνύεται άλλωστε μέσα από το έργο της, επιβεβαίωσε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», η ερμηνεύτρια Σαββέρια Μαργιολά, που το βράδυ του Σαββάτου, θα βρεθεί στο Βόλο. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική μελωδική, με βάθος και με πάθος φωνή, συνομιλώντας με τον Ηλία Κουτσερή, αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της βραδιάς, όπως και στην πορεία της μέχρι σήμερα, τα ερεθίσματα για την ενασχόλησή της με τη μουσική, αλλά και την άλλη της αγάπη την «Κοινωνιολογία» την οποία σπούδασε.
Με σταθερά βήματα και με όμορφο χαμηλό προφίλ, κατάφερε σημαντικές έως τώρα συνεργασίες με Γ. Νταλάρα, Μ. Μητσιά, Χ. Αλεξίου και άλλους, χαρακτηρίζοντας την ίδια ιδιαίτερα τυχερή, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει, τόνισε ότι «απολαμβάνω αυτό που κάνω όσα τίποτα…»
Η εμφάνιση της Σαββέριας Μαργιολά, θα γίνει στην «Περισπωμένη» στον Βόλο (το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 10:00 μ.μ.) και συνοδοιπόροι της, θα είναι οι μουσικοί Δημήτρης Μαργιολάς, λαούτο-μπουζούκι και Μάριος Μούρμουρας στην ακουστική κιθάρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.