Στο Βόλο η Νατάσα Θεοδωρίδου

Στο πλαίσιο καλοκαιρινής περιοδείας την Παρασκευή 29 Αυγούστου στο ανοικτό θέατρο

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, «η πιο σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς’, σύμφωνα και με πρόσφατη βράβευση, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και επικοινωνεί με το κοινό σε ανοικτούς συναυλιακούς χώρους.
Ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει φέτος από τον Δήμο Ευρώτα και η διαδρομή θα συνεχιστεί σε 20 μεγάλες πόλεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «με απόλυτο σεβασμό και τεράστια αγάπη στο λαϊκό τραγούδι, που με συνέπεια και ήθος υπηρετεί από την αρχή της καλλιτεχνικής της διαδρομής, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει στόχο επιλέγοντας τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα, να δημιουργήσει μια μεγάλη παρέα που θα συμμετέχει και θα διασκεδάσει σε ένα απόλυτα λαϊκό πρόγραμμα. Παρουσιάζει επίσης τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά σε μουσική του Αντώνη Βαρδή, η οποία αγαπήθηκε και απέσπασε εξαίρετες κριτικές.

Στο Βόλο η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη την Παρασκευή 29 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Γενική είσοδος 15€.
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: ΔΙΑΥΛΟΣ, Τοπάλη 14, Δισκοπωλείο CLASSIC, Ερμού 187, www.ticketservices.gr

Βιογραφικό-Δισκογραφία
Η Νατάσα γεννήθηκε (24 Οκτωβρίου) και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί ξεκίνησε την καριέρα της, ερμηνεύοντας αγαπημένα λαϊκά τραγούδια στα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Σπούδασε δημοσιογραφία και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας.
Το 1996 έρχεται στην Αθήνα και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τους Αντώνη Ρέμο και Λάμπη Λιβιεράτο, πραγματοποιώντας την πρώτη επαφή με το αθηναϊκό κοινό που την υποδέχεται πολύ θερμά.
Η επιτυχημένη της παρουσία στη σκηνή δεν άργησε καθόλου να την οδηγήσει στη δισκογραφία και το 1996 υπογράφει συμβόλαιο με την εταιρία SONY MUSIC και μέσα σε λίγους μήνες γίνεται πλατινένιο καθιερώνοντας τη Νατάσα ως το νέο μεγάλο όνομα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.
Η πορεία συνεχίστηκε με 16 μέχρι τώρα άλμπουμ, με την υπογραφή των σπουδαιότερων δημιουργών της νέας γενιάς, τα οποία έχουν ξεπεράσει όλα τις πλατινένιες πωλήσεις ενώ τα τραγούδια της θεωρούνται πλέον διαχρονικές επιτυχίες. Είναι η μόνη Ελληνίδα τραγουδίστρια που οι 3 πρώτοι της δίσκοι έγιναν πλατινένιοι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Το 2003 συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο soundtrack της εξαιρετικά επιτυχημένης ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα», ερμηνεύοντας μοναδικά «Τα λιμάνια», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε πάρα πολύ.
Τον Απρίλιο του 2003 αποσπά βραβείο «ΑΡΙΩΝ» ως η «Καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια».
Στις 13 Οκτωβρίου του 2005 η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίζεται για μια μοναδική συναυλία στο ΗΡΩΔΕΙΟ με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά. Σ’ αυτή τη συναυλία οι τρεις καλλιτέχνιδες ενώνουν τις φωνές τους με στόχο την δημιουργία κινητής μονάδας μαστογραφίας.
Τον Αύγουστο του 2008, η Νατάσα Θεοδωρίδου συμμετέχει στη μεγάλη συναυλία στην αρχαία Ολυμπία για τον απόδημο Ελληνισμό με την Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης του Μίκη Θεοδωράκη. Συναυλία που θα επαναληφθεί λίγους μήνες αργότερα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Τον Οκτώβριο του 2011 συμμετέχει στο άλμπουμ της Νάνας Μούσχουρη, μία συμμετοχή που θα σφραγιστεί και με την συνεύρεσή τους στην σκηνή κατά την διάρκεια της τελευταίας συναυλίας της μεγάλης αυτής τραγουδίστριας στο Βερολίνο.

Το Νοέμβριο του 2011 ένα μεγάλο όνειρο της ίδιας πραγματοποιείται.. η συνεργασία της με το είδωλό της την Μαρινέλλα στο Βοτανικό, είναι ίσως μία από τις σημαντικότερες στιγμές, της μέχρι τώρα πορείας της, η οποία στην συνέχεια θα σφραγιστεί και δισκογραφικά με το ντουέτο «Τα Χατήρια» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους & στίχους Θάνου Παπανικολάου που συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Απέναντι».

Το καλοκαίρι του 2013 βρίσκει τη Νατάσα να περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας μεγάλες συναυλίες και sold out εμφανίσεις!
Στις 9 Σεπτεμβρίου ακούμε στα ερτζιανά το πρώτο single από τη νέα δισκογραφική της δουλειά, το τραγούδι «Ακόμα σ’ αγαπώ» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, το οποίο κατακτά αμέσως τις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κοινού!
Το νέο album κυκλοφορεί στις 14 Οκτώβρη από τη νέα δισκογραφική στέγη της Νατάσας, τη Minos EMI. Στις 16/10 πραγματοποιείται η παρουσίαση του στο Public cafe του Συντάγματος και εν μέσω θερμού κλίματος ακολουθεί ένα μοναδικό Unplugged Concert στο οποίο η Νατάσα ερμηνεύει τα νέα τραγούδια του δίσκου αλλά και παλαιότερες μεγάλες επιτυχίες της!
Το ταξίδι της Νατάσας συνεχίζεται και όπως δήλωσε και η ίδια στην μεγάλη γιορτή των 10 χρόνων της στην ελληνική δισκογραφία παρουσία όλων των συνεργατών της «όμορφο ταξίδι…σημαντικές στιγμές…μοναδικοί άνθρωποι… Ευχαριστώ όλους εσάς που με τους στίχους και τη μουσική σας με βοηθήσατε να διηγηθώ τη ζωή μου και όλους εσάς που μ’ αγκαλιάσατε σφιχτά και με κρατήσατε εδώ όλα αυτά τα χρόνια».
Δισκογραφία:
Νατάσα Θεοδωρίδου-1997, Δεύτερη αγάπη-1998, Θα μιλήσω με τ’αστέρια-2000, Υπεύθυνη μου-2001, Τόση αγάπη πως να χαθεί-2002, Μια διαδρομή Θεσσαλονίκη/Αθήνα-2003
Έρωτα δεν ξέρεις ν’αγαπάς-2004, ΩΣ εκεί που η καρδιά μπορεί ν’αντέξει-2005
Έχω μια αγκαλιά-2006, Νατάσα-2007, Best of Δίπλα σε σένα-2008, Μια κόκκινη γραμμή-2009, Η ζωή μου έρωτας-2010, Απέναντι-2012, Στιγμές-2012, Σ’ αγαπώ-2013
Β Ι Ο Γ ΡΑΦ Ι Α

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.