Στο κοντινό μέλλον η βραδιά για τον Μάνο Χατζιδάκι

Σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, η σχετική εκδήλωση

Για λίγο ακόμα θα περιμένουν οι πολυπληθείς φίλοι του Μάνου Χατζιδάκι στον Βόλο και στη Θεσσαλία, αφού για το κοντινό μέλλον μεταφέρεται από τους διοργανωτές η ονειρική βραδιά -αφιέρωμα στον αγαπημένο όλων Μάνο Χατζιδάκι, που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη 24/6/2015, μιας πολύ μεγάλης και υψηλών απαιτήσεων εκδήλωσης, για τον αξέχαστο και σπουδαίο μουσουργό, που ταξίδεψε με τη μουσική του την καρδιά και τα χρώματα της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο .

Όπως αναφέρεται, «αυτό προέκυψε στα πλαίσια της καλής συνεργασίας με στενούς συνεργάτες του περιβάλλοντος της οικογένειας Χατζιδάκι, με τους οποίους υπάρχει διαρκής και καλή επικοινωνία, με σκοπό την από κοινού διαμόρφωση της μεγάλης βραδιάς για τον “οικουμενικό ΄Ελληνα”, τον πολυβραβευμένο Μάνο Χατζιδάκι , μέσα σε μια πανδαισία μουσικής, ήχων, θαυμάσιων φωνών, χορογραφιών, εικόνων, κειμένων, ποιότητας, αισθητικής και νοσταλγίας για να παρουσιαστεί από τους ερμηνευτές, τους μουσικούς και τις δύο παραπάνω αναφερόμενες ιστορικές Χορωδίες του Βόλου, η εξαιρετική μουσική και η προσωπικότητα του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκι, που σημάδεψε τα μουσικά πράγματα της χώρας μας με τον καλύτερο τρόπο .

Είναι γνωστή άλλωστε η επιμονή των διοργανωτών ( Βολιώτικη Χορωδία – έτος ίδρυσης 1937, Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας – έτος ίδρυσης 1978 και Δίκτυο Ελασσονιτών “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”- 2007) στην τελειότητα και ποιότητα των μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων που σχεδιάζουν και υλοποιούν.

Οι δύσκολες προετοιμασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία και η εκδήλωση που θα είναι αντάξια του μεγάλου μας Μάνου Χατζιδάκι, θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία μαζί με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την πλευρά Χατζιδάκι, με πάνω από ογδόντα συντελεστές ( ερμηνευτές, μουσικούς , Χορωδούς, χορευτές κ.ά.) που θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης επί σκηνής , όπως είναι ο αρχικός σχεδιασμός της, παρουσιάζοντας τις καλύτερες μουσικές δημιουργίες του Μάνου Χατζιδάκι και τιμώντας τον μεγάλο καλλιτέχνη, σε απόλυτη συμφωνία με την οικογένεια του μεγάλου δημιουργού. Πληρ. Κων. Σκριάπας τηλ. 6974-881944 -Πρόεδρος Δικτύου ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.