Το «Βραβείο Ευποιίας» στην Βολιώτισσα συγγραφέα Ελένη Δικαίου

Την Κυριακή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Palace» της Θεσσαλονίκης η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΥΠΟΙΪΑΣ 2016 όπου βραβεύθηκε και η συμπολίτης μας συγγραφεύς κα. ΕΛΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥ από τη Ν. Ιωνία του Βόλου, μετά από πρόταση του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «κεντρικός ομιλητής ο τ. Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Υπουργός κ. Σταύρος Δήμας με θέμα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ανάπτυξη, η μόνη λύση».

Οι Ροταριανοί Όμιλοι Θεσσαλονίκης, με εκατοντάδες μέλη, εξέχοντες και διακεκριμένες προσωπικότητες της πόλης μας, έχουν καθιερώσει κατά τα πρότυπα της Ακαδημίας Αθηνών εδώ και 64 χρόνια (από το 1953) έναν υπέροχο θεσμό, την επιβράβευση των Έργων Ευποιϊας, Προσφοράς, Αυτοθυσίας, Αλτρουϊσμού και Κοινωνικής Δράσης οργανωμένων κοινωνικών ομάδων (Στρατού, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Λιμενικού Σώματος κλπ) ή μεμονωμένων ατόμων. Οι βραβεύσεις έλαβαν χώρα σε δημόσια πανηγυρική τελετή, παρουσία των Αρχών της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δικαστικών Αρχών, των Αρχών της πόλης, εκπροσώπων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής και πολλών πολιτών. Στους βραβευθέντες απονεμήθηκαν βραβεία με χρυσά, αργυρά μετάλλια και δημόσιους επαίνους.

rotari dikaioy 1Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ» παρέδωσε εκ μέρος των Ροταριανών Ομίλων Θεσσαλονίκης στην διακεκριμένη Βολιώτισσα συγγραφέως κα Ελένη Δικαίου το Βραβείο Ευποιίας με Αργυρό Μετάλλιο για την συμβολή της ως πρέσβειρα ειρήνης και φιλίας με την συγγραφή της παιδικής λογοτεχνίας.
Στην τελετή βράβευσης παραβρέθηκαν ο Βοηθός Διοικητής της 2482 Περιφέρειας Δ. Ρ. ρ. Κώστας Στέλιαρος, οι προ-πρόεδροι του Ρ Ο Βόλου «Αργώ» ρ. Γεώργιος Θάνος και Παναγιώτης Αθανασαράκης, και οι ροταράκτορες Γιάννης Καβαζίδης, Αντώνης Ξωγνός από τον Όμιλο Ροταράκτ Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.