Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την «Καμεράτα Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Βόλου»

Αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δ. Βόλου

Συνεχίζεται το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου. Μία νέα συναυλία θα προστεθεί στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος και συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 στην πλατεία Αγίου Νικολάου η «Καμεράτα Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Βόλου».

Θα προσφέρει μία ιδιαίτερη μουσική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους ενώ η συναυλία θα παρουσιαστεί και πάλι την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 12:00 το πρωί. Οι δύο μοναδικές συναυλίες θα προσφέρουν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης κι ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι από γνωστές κλασικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο, συνθέτοντας ένα σκηνικό υπέροχου μεσημεριού πολιτισμού και αυθεντικού χριστουγεννιάτικου πνεύματος. Μαζί τους επί σκηνής θα συμπράξει η διακεκριμένη υψίφωνος και καθηγήτρια μονωδίας του Δ.Ω.Β. Σύλβια Τσιμπανάκου.

Στην «Καμεράτα εγχόρδων του Δημοτικού ωδείου Βόλου» συμμετέχουν οι: Αποστόλης Μητράς, Πέτρος Δούναβης, Ευθυμία Βραχνιά, Άντζελα Μπατίστα, Ιωάννα Αποστολάκη, Ασημίνα Χατζηαγγελάκη, Ιωάννης Βαίτσης, Γιώργος Σκίμπας, Βασιλική Αλεξίου, Θέμης Βαγενάς, Ζαφειρούλα Χαντή.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Στο μεταξύ, η προγραμματισμένη, στις 19 Δεκεμβρίου 2015, συναυλία «Καμεράτα … in progress» ακυρώνεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.