«Bubble Show» σήμερα στο Μουσείο Τσαλαπάτα

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), παρουσιάζει τη διαδραστική παράσταση «Bubble Show», σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου, (ώρες 11:00-12:00 & 18:30-19:30, για σχολικές ομάδες Δημοτικού και γενικό κοινό αντίστοιχα), στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.

Με στοιχεία από το θέατρο, τον χορό, την τέχνη της ακροβατικής και του θεάτρου δρόμου, η καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite δημιουργεί μια διαδραστική παράσταση σαπουνόφουσκας, ένα θεαματικό δρώμενο γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί την φαντασία και την παιδικότητά μας, ένα παιχνίδι, που εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης ανάμεσα σε κοινό και ερμηνευτές και έχει σκοπό να σκορπίσει μαγεία και διασκέδαση. Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων για σχολικές ομάδες, επιθυμητή για το γενικό κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά 10:00-18:00 εκτός Τρίτης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.