Χωρίζουν Φάνης Μουρατίδης και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους;

Συνέντευξη παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί πρώτη φορά σε ένα πολύ προσωπικό του ζήτημα.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Αρχικά αναφέρθηκε στο πώς είναι να δουλεύεις στον ίδιο χώρο με την σύζυγο σου: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο. Ποτέ το επάγγελμά μας δε φημιζόταν ως το ιδανικό για οικογένεια. Κι ο λόγος είναι ότι η επιβίωση είναι δύσκολη. Είναι ένα εποχιακό επάγγελμα. Η παραμικρή αναπηρία μπορεί να αποδειχτεί καθολική. Απαιτεί ψυχικές ικανότητες διότι διαρκώς εκτίθεσαι. Η αξία σου “μπαίνει” στην αισθητική και στο γούστο του καθενός… Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος”.

Στην συνέχεια μίλησε για πρώτη φορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει: “Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν συνέβαινε θα το είχαμε κάνει. Δεν θα ακουγόταν.”, και έδωσε ένα τέλος στα σενάρια, εξηγώντας: “Οργιάζουν για όλους… Απλά όταν μπαίνει κανείς σε μια τέτοια διαδικασία (σ.σ. του χωρισμού) με τη σχέση του, πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Πρέπει να το ανακοινώσει γρήγορα για να πάψει η παραφιλολογία. Βλέπει κανείς πως όταν υπάρχουν παιδιά πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά πάνω απ’ όλα και να μην αφήσει να υπάρχει ένας ντόρος γύρω απ’ αυτό. Αν κάποτε, χτύπα ξύλο, συμβεί, σε εμένα και την Άννα Μαρία θα το ανακοινώσουμε ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.