Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

Από το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός»

Οι γιορτινές ημέρες έρχονται , η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γίνεται όλο και περισσότερο αισθητή στην πόλη μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέρες γιορτής , αισιοδοξίας και προπαντός χαρούμενες. Το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα. Έτσι λοιπόν, για ακόμη μια χρονιά απευθύνει κάλεσμα για το Αρχοντικό Ζαφειρίου, στις 8 Δεκεμβρίου 2019 για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή διαλέγοντας ευφάνταστες δημιουργίες όπως ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα κεντήματα διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, μικροδωράκια και στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα.
Από τις 10.00 πμ έως 7.00 μ.μ όσοι επιθυμούν μπορούν να βρεθούν στο bazaar, να περιηγηθούν στο χώρο και να κάνουν τις αγορές τους χωρίς κόπο και άγχος ξεφεύγοντας από τις έννοιες και τις φροντίδες της καθημερινότητας.

Το εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Πολιτισμού « Ιωλκός» για ακόμη μια φορά εργάστηκε για την ημέρα αυτή και καλεί να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτό που σας ταιριάζει. Μοναδικά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, πρωτότυπα καδράκια με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο ,άγγελοι , δεντράκια, στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα ,θα σας κερδίσουν και πάνω από όλα οι τιμές τους θα είναι για εσάς μια ευχάριστη έκπληξη. Γιατί είναι ιδιαίτερα προσιτές και έτσι θα έχουν όλοι την ευκαιρία να αγοράσουν χειροποίητες δημιουργίες πρωτότυπες και υψηλής αισθητικής χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Φέτος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, για πρώτη φορά μια ολόκληρη συλλογή από κοσμήματα χριστουγεννιάτικα και μη θα σας καταπλήξουν με την ομορφιά , την φινέτσα και το εξαιρετικό γούστο. Για αρκετό διάστημα (περισσότερο από πέντε μήνες )και υπό την καθοδήγηση της κ. Άννε Σαββίδη, οι εθελόντριες του εικαστικού εργαστηρίου ασχολήθηκαν και έφτιαξαν όλα τα πρωτότυπα κοσμήματα που θα δείτε, με μεράκι και πολλή αγάπη. Τέλος, μπορούν όλοι να απολαύσουν τη βόλτα τους, να πιουν τον καφέ ή το τσάι σας στο χώρο του Αρχοντικού και να γευτούν διάφορα εδέσματα φτιαγμένα από τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας.
Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις θα διατίθενται για την αγορά τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία δίνονται ανά τακτά διαστήματα με διακριτικότητα και σεβασμό σε οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες δοκιμάζονται στις μέρες που ζούμε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.