Έγινε μαμά η Βολιώτισσα Ρένα Μόρφη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ρένα Μόρφη. Η τραγουδίστρια πριν από μερικές ημέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά και ζει μοναδικές στιγμές.

Σύμφωνα με το TLIFE, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον Ορέστη Φαληρέα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016 στην Κούβα και τώρα το μωρό ήρθε στον κόσμο για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το love story του ζευγαριού
Ο Ορέστης Φαληρέας είναι παραγωγός και εκ των ιδρυτών του συγκροτήματος Imam Baildi, στο οποίο αργότερα προστέθηκε ως τραγουδίστρια η Ρένα Μόρφη. Κάπως έτσι λοιπόν, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν στην Αβάνα το 2016.

«Μη γράψεις πως είμαι παντρεμένη. Φοβάμαι το μάτιασμα. Να μη μου κόψει τις τύχες. Έχεις ακούσει το «Δεν έχει δρόμο να διαβώ»; Ε, λοιπόν, το ερμηνεύω με τον μουσικό δρόμο Danzon της Κούβας. Εκεί παντρευτήκαμε. Στην Κούβα. Γενικά μ’ αρέσει να πειράζω, να αναμειγνύω. Το λάτιν με ελληνικά λαϊκά», έχει δηλώσει η ίδια στο περιοδικό «Gala».

Για τον γάμο της όμως μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες στο περιοδικό «ΟΚ!»: «Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν. Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δε θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική».