Εκδηλώσεις Συλλόγων και κοπές πίτας

# To Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο PARK, στις 7 το απόγευμα, παρουσία των μελών, των φίλων του και άλλων φορέων της περιοχής μας.

# Το κόψιμο της πίτας του παραρτήματος Βόλου του «Ελληνογαλλικού Συνδέσμου» έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 7:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ. Ομιλητής ο Καθηγητής Πνευμονολογίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Ι. Γουργουλιάνης με θέμα: «Ιατρική και Πολιτισμός. Το παράδειγμα της Φυματίωσης». Τον ομιλητή θα παρουσιάσει η Αννίτα Πρασσά, Δρ Ιστορικός, Προϊσταμένη των ΓΑΚ- Αρχείων Ν. Μαγνησίας

# Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγησίας “Ίωνες” προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της, σε συνεστίαση για την κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, ώρα 12 το μεσημέρι στο κέντρο Σουίπας Παλλάς, στις Αλυκές. Ζωντανή μουσική με τον Γιώργο Πάγκαλο και την Aida στο βιολί. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν παιδικά και εφηβικά τμήματα της Εστίας με Μικρασιατικούς χορούς. Κάρτες διατίθεται από τα γραφεία της Εστίας, Γ. Σίνα 16, Νέα Ιωνία, τηλ. 24210 60900 και 6985860118.

# Η “Ομάδα της ΧΕΝ Βόλου” διοργανώνει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 15 Ιανουαρίου και ώρα 7 μμ στην «Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει στο πιάνο η Ρόζυ Λασκαράκη και τραγούδι από την Χορωδία των Εκπαιδευτικών.

# Ο Σύλλογος Καππαδοκών Νομού Μαγνησίας θα κόψει την πίτα την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 6μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Βασιλείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.