Έκθεση Φωτογραφίας στον «Δίαυλο»

Κωστούλας Μιλτιάδης

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει και εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό της, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης της Φωτογραφικής Ομάδας του “Διαύλου”, του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του “Διαύλου”, στην οδό Τοπάλη 14.

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια φωτογραφίας διοργανώνονται και πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο “Δίαύλο” από το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Στην έκθεση συμμετέχουν με 64 έργα τους, 16 μέλη της Ομάδας που παρακολουθούν τον 2ο και τον 3ο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας, κατά την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο με επιμορφωτή τον κ. Λέοντα Μουρτζούκο.

Εκθέτουν οι: Δήμητρα Βαλωμένου, Βαγγέλης Βογιαντζής, Γιώργος Βόντζος, Ελένη Βουραζέρη, Πηνελόπη Γερμάνη, Τζένη Γεωργάκακου, Αντώνης Εληάς, Βασίλης Καζεπίδης, Μαρία Καζεπίδου, Κωνσταντίνα Καραΐσκου, Θεόδωρος Καρακασίδης, Λάμπρος Κολοκοτρώνης, Μιλτιάδης Κωστούλας, Αθανάσιος Μαστρονικολάου, Βάσω Προβελέγγιου-Λεπίδα και Παναγιώτης Χαρίλας.

Πρόκειται για την 44η έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας στα 25 χρόνια λειτουργίας της. Η φωτογραφική ομάδα του Διαύλου ξεκίνησε να λειτουργεί σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του Διαύλου τις αρχές του 1992. Η αρχή έγινε μέσα από την προσπάθεια φίλων της φωτογραφίας σχεδόν χωρίς κανένα μέσα αλλά με πολύ φιλοδοξία και όνειρα για την προώθηση της φωτογραφίας στη πόλη. Στα χρόνια που κύλησαν, μέσα από τις τακτικές βδομαδιάτικες συναντήσεις και τα μαθήματα η φωτογραφική ομάδα του Διαύλου μεγάλωσε, παγιώθηκε και οι στόχοι της έγιναν περισσότερο φιλόδοξοι.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2017. Οι ώρες λειτουργίας είναι, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 & 18:00-20:30. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421033692 και στην ιστοσελίδα www.doepap.gr.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.