Έκθεση ζωγραφικής του Χαράλαμπου Γάτου στο Μουσείο της πόλης

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. ξεκινάει στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου περιοδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Από το 1453 στο 1821». Η έκθεση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και των 76 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου και περιλαμβάνει δέκα πίνακες του μέλους του Συνδέσμου Χαράλαμπου Γάτου.

Η λειτουργία της θα διαρκέσει έως το τέλος Οκτωβρίου, παράλληλα με τη μεγάλη περιοδική έκθεση «1821 – 2021: Από την Επανάσταση στην εθνική επέτειο», που περιλαμβάνει τεκμήρια από τις συλλογές του Δήμου Βόλου και των μουσείων του, πολλά από τα οποία εκτίθενται για πρώτη φορά στο κοινό, όπως όπλα, λάβαρα, πίνακες, γλυπτά, έργα λαϊκής τέχνης, πορτραίτα αγωνιστών, καθώς και υλικό από σχολικές γιορτές και επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Μουσείο της πόλης

Διεύθυνση: Φερών 17, Παλιά

Είσοδος στις περιοδικές εκθέσεις: Δωρεάν

Τηλέφωνο:  2421029878, mail: [email protected]

Ώρες λειτουργίας

Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή 10:30 – 13:30
Τετάρτη & Παρασκευή 10:30 – 13:30 και 18:00 – 21:00
Δευτέρα: κλειστά

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ:

  • ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Ή
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ Ή
  • ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ PCR 72 ΩΡΩΝ Ή
  • ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ PARID 48 ΩΡΩΝ
  • ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ SELF TEST

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Χαράλαμπος Γάτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε Θεολογία στη Θεσσαλονίκη και Νομική στην Κομοτηνή. Υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός. Άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου ως το 2017. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική , έχοντας στο ενεργητικό του δύο εκθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Είναι παντρεμένος και με τη σύζυγό του έχουν δύο παιδιά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.