Ενθουσίασαν το κοινό, το θεατρικό και τα χορευτικά στον Άνω Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Mε Αριστοφάνη και παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα παιδιών και εφήβων έληξε τη σεζόν και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΙΑΣΩΝ» Άνω- Βόλου.
Στην εκδήλωση που έγινε στο θεατράκι της Τούμπας Άνω- Βόλου, αναφέρθηκε από το σύλλογο, «από τον Αριστοφάνη ως σήμερα παρά τους πολέμους και την βία οι άνθρωποι πάντα οραματίζονταν την ΕΙΡΗΝΗ και προσπαθούσαν να βρουν τρόπους να την υλοποιήσουν. Οι πόλεμοι των τελευταίων χρόνων και το πρωτοφανές κύμα προσφυγιάς για τα χρόνια μας ευαισθητοποίησε τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, έτσι επιλέχθηκε το συγκεκριμένο έργο».

Η παράσταση «Ειρήνη και η Λυσιστράτη», δόθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου απ΄ τη θεατρική ομάδα, ενώ χόρεψαν τα δύο χορευτικά του Συλλόγου. Προσκεκλημένη ήταν και η παιδική χορευτική ομάδα του Συλλόγου των Αργιθεατών.

καλοκαιρι 2016 019

καλοκαιρι 2016 158

καλοκαιρι 2016 221

καλοκαιρι 2016 262

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.