Εντυπωσιακό το κλίμα και η συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ολοκληρώθηκε χθες, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου!

Αυλαία έπεσε χθες στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου Βόλου, με την δεύτερη ημέρα να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την πρώτη και τη συμμετοχή των μαθητών της Μαγνησίας να ξεπερνά κάθε προσδοκία.
Για δύο ημέρες, την Πέμπτη και την Παρασκευή, εκατοντάδες μαθητές της Μαγνησίας βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας και συμμετείχαν σε δημιουργικά εργαστήρια, όπου συνεργάστηκαν με καταξιωμένους συγγραφείς από τον νομό και όχι μόνο και διδάχτηκαν πως γίνεται η συγγραφή ενός βιβλίου και άλλα πολλά, ανοίγοντάς τους τους ορίζοντες στην έκφραση και τη δημιουργία.
Η λήξη του Φεστιβάλ έγινε χθες το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου με μουσικό πρόγραμμα, όπου συμμετείχε η Ορχήστρα Νέων «ΙΩΝΙΑ», υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δεμελή. Ακόμη συμμετείχε η χορωδία του 10ου Γυμνασίου Βόλου. Τη διεύθυνση είχε η Κατερίνα Αποστολοπούλου, καθηγήτρια Μουσικής Εκπαίδευσης και υψίφωνος-μαέστρος, ενώ στο πιάνο συνόδευε η Εύη Κανελοπούλου.
Κατά την τελετή λήξης απονεμήθηκε αναμνηστικό στους συμμετέχοντες συγγραφείς, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της συμβολής τους.
Οι διοργανωτές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι συνέβαλαν και στήριξαν το Φεστιβάλ και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, με περισσότερες δράσεις και στόχο να μπει το βιβλίο στις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.